kobrat napisał(a): a i jeszcze jedno , jak dojechac do lidla w makarskiej? po adresie nie moge tego znalezc , ani na google earth ani na nawigacji
mea napisał(a):hejka my jedziemy do BV w terminie 9-24 sierpnia, 9 wyjeżdżamy wieczorem jeśli ktoś jedzie w tym terminie to proszę pisać ale na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo do poprzedniego maila przy rejestracji nie pamiętam hasła-
razem będzie raźniej wyjeżdżamy z Gliwic.
A może ktoś będzie już na miejscu obok? jedziemy z mężem i dwójka dzieci (13 i 4 latka)
Chavele napisał(a):a i czy gdzieś w necie można znaleźć mapę ze szlakami turystycznymi po okolicznych górach? może ktoś ma i może zdj zrobić?
BRACEK napisał(a):Szanowne Koleżanki i Koledzy,
- czy są prysznice, toalety, przebieralnie na plaży,
- jaka jest cena rejsu po wyspach-warto?
KTomek napisał(a):My wyjeżdżamy też w piątek tyle, że wcześnie rano, jedziemy do Plitvic, tam śpimy, rano zwiedzamy i w południe ruszamy do Baśki. Jedziemy z 4 letnim synem. Chętnie spotkamy się przy jakimś kufelku przy plazy
lukasz22i napisał(a):Może ktoś podrzuci info gdzie zabrać rodzinkę na wycieczkę celem odpoczynku od plażingu? Jesteśmy w Baśce, siedzę i czytam, mapy przeglądam ale nic ciekawego nie wymyśliłem...Dubrownik znam, Split i Trogir też, Makarskie i tym podobne miasteczka w okolicy zwiedziłem rok temu. Jest coś w okolicy co jeszcze warto zobaczyć? Zaznaczam że wyspa raczej odpada bo to ma być jednodniowy wypad, wspinaczki i pielgrzymki odpadają bo moja mała pociecha nie przepada za długimi wędrówkami.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne