mea napisał(a):a może ktoś ma znajomych Chorwatów w tej miejscowości, którzy są w stanie potwierdzić, że taka Villa istnieje?
Może uzyskaj potwierdzenie u pewnej Polki , która mieszka w tej miejscowości. Znajdziesz dużo o Niej na forum.
BRACEK napisał(a):Szanowne Koleżanki i Koledzy,
Mamy zamiar wybrać się do Baski Voda-apartament obok ul Vladimira Nazora.
Bardzo Wasz proszę o informację o tej miejscowości:
- czy jest gdzieś market - większy Lidl itp., gdzie warto robić zakupy
- co warto zobaczyć,
- jakie ceny
- bardzo zatłoczone plaże? (termin początek lipca), która lepsza po prawej czy po lewej
- czy są prysznice, toalety, przebieralnie na plaży,
- jaka jest cena rejsu po wyspach-warto?
- czy w sklepach można płacić kartami?
- place zabaw, atrakcje dla 10 latka i dla nas (36 lat)
i wszelkie inne info, które będą przydatne dla osób, które pierwszy raz będą w tej miejscowości.
Za wszelkie info z góry dziękuję
Ryszard
P.s.
Podobno w 2013 mają zbudować drogę bezpośredni z autostrady do tej miejscowości-to prawda?
Jacck77 napisał(a):mea napisał(a):a może ktoś ma znajomych Chorwatów w tej miejscowości, którzy są w stanie potwierdzić, że taka Villa istnieje?
Może uzyskaj potwierdzenie u pewnej Polki , która mieszka w tej miejscowości. Znajdziesz dużo o Niej na forum.
kor_nick napisał(a):mea napisał(a):Witam, mam pytanie czy był ktoś w Vilii Anna ul. Oborska, właścicielem jest mężczyzna czy jest łatwe dojście do plaży z tej ulicy?
z Oborskiej to rzut beretem do morza, a na plażę to deptakiem albo w prawo albo w lewo, twój wybór
mea napisał(a):Witam, mam pytanie czy był ktoś w Vilii Anna ul. Oborska, właścicielem jest mężczyzna czy jest łatwe dojście do plaży z tej ulicy?
blazej_k1 napisał(a):mea napisał(a):Witam, mam pytanie czy był ktoś w Vilii Anna ul. Oborska, właścicielem jest mężczyzna czy jest łatwe dojście do plaży z tej ulicy?
Witam
Ja w tym roku też jestem na oborskiej już trzeci rok z rzędu , bardzo polecam ja jestem w ośrodku NADA jak co roku . Jedyny minus to to że jest tam mało miejsca na auta i zależy wszystko do właściciela czy ma miejsce
na podwórku. Gorąco polecam.
hammer napisał(a):Mnie się wydaję, że lepszym pomysłem będzie zabranie namiotu. Parasol i leżaki można wypożyczyć na plaży, niestety za właściwą opłatą:) Nie wiem jak pod drzewami z miejscem bo nigdy tam nie leżakowałem. Starałem się być blisko wody co by mieć oko na dzieci. Dzieciaczki w wieku 8 i 2 latka także im bliżej morza tym dla mnie było wygodniej.
Choć tuż przy nim miejsca jak na lekarstwo. Ręcznik przy ręczniku. Rano najlepiej przed 8 przespacerować się na plażę i położyć kocyk lub ręcznik w miejscu wybranym i miejscówa zajęta:)
Pozdrawiam
mea napisał(a):hammer napisał(a):Mnie się wydaję, że lepszym pomysłem będzie zabranie namiotu. Parasol i leżaki można wypożyczyć na plaży, niestety za właściwą opłatą:) Nie wiem jak pod drzewami z miejscem bo nigdy tam nie leżakowałem. Starałem się być blisko wody co by mieć oko na dzieci. Dzieciaczki w wieku 8 i 2 latka także im bliżej morza tym dla mnie było wygodniej.
Choć tuż przy nim miejsca jak na lekarstwo. Ręcznik przy ręczniku. Rano najlepiej przed 8 przespacerować się na plażę i położyć kocyk lub ręcznik w miejscu wybranym i miejscówa zajęta:)
Pozdrawiam
dzięki, mąż też mówi, że lepszy będzie namiot myślisz, że takie zajmowanie miejsc z rana jest dobrym pomysłem? nikt nie zabierze tego koca lub przesunie gdy zobaczy, że nie ma właściciela
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne