adamr20 napisał(a):A co widziałes mnie ?
Nie raz ,skojarzylem po rejestracji Twojego samochodu OKL, bywamy na tej samej plaży . Pozdroo
kobrat napisał(a):witam plazowiczow i nie tylko , mam pytanko , czy jest tam oodzial banku splitskiego? czy tylko bankomat? i czy moze byl ktos na ulicy Simuna Sikavica 13 , to kolo stadionu i jakby z tylu hotelu ( jak stoisz twarza do morza to calkiem z lewej strony , chyba na wysokosci tego cypla) , czy tam jest stroma gora, bo niby apartament mamy 150 m od morza ?? ktos napisal , ze zjazd z autostrady jest niedaleko Baska Voda - czy jest blizszy niz z Sestanovac? i jakie ceny obiadow w knajpkach np te lingije ? czy sa tam jakies fast foody np kebaby , gyrosy , pizze itp i pytanie za 100 punktow , czy wystarczy okolo 600 kuna na dzien , na wyzywienie i atrakcje dla 4 osob ( 2+2) . dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
kobrat napisał(a):i jeszcze jedno, jakie ceny apartamentow na miejscu? my przez internet mamy na 2 rodziny (4+4) 117 euro z klimatycznym na dzien. Ciekawe czy na miejscu nie bylo by taniej
ołowiany napisał(a):Allo.
Czy w okolicach Baśki są jakieś knajpki położone poza głównym szlakiem turystycznym? Mam na myśli coś nieco oddalonego od głównych deptaków. Coś, co odwiedzają głównie miejscowi i wtajemniczeni. Coś, gdzie podadzą jedzenie, które pozwoli sobie wyrobić opinię na temat dalmatyńskiej kuchni.
Może ktoś coś podpowiedzieć?
Jacck77 napisał(a):kobrat napisał(a):i jeszcze jedno, jakie ceny apartamentow na miejscu? my przez internet mamy na 2 rodziny (4+4) 117 euro z klimatycznym na dzien. Ciekawe czy na miejscu nie bylo by taniej
Nie napisałeś w jakim terminie , a to jest najważniejszy czynnik wyceny , ja za apartament 2+2 z widokiem na morze płacę niecałe 33 euro z klimatycznym, ale w czerwcu, około 100 metrów od morza .
Jacck77 napisał(a):ołowiany napisał(a):Allo.
Czy w okolicach Baśki są jakieś knajpki położone poza głównym szlakiem turystycznym? Mam na myśli coś nieco oddalonego od głównych deptaków. Coś, co odwiedzają głównie miejscowi i wtajemniczeni. Coś, gdzie podadzą jedzenie, które pozwoli sobie wyrobić opinię na temat dalmatyńskiej kuchni.
Może ktoś coś podpowiedzieć?
Jasne , że są odwiedź np. konobę Panorama w Topici ,kilka km za Baśką w górach. Konoba organizuje darmowy transport z Baśki . Na promenadzie jest reklama, przy porcie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne