Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda i nie tylko :) Wspomnienia 2010.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomaszek77
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomaszek77 » 24.07.2011 15:25

Sylwia1224 napisał(a):Dokładanie nie wiem bo jechalismy po namiarach GPS ale chyba tamte okolice, bo kojażę nazwe miejscowości.

SUper,.... mi się podoba ..we wtroek 26-07-2011 jedziemy do BaskaVoda. spróbujemy przebic sie do Dubrovnika.. jak się uda..;)
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 23.08.2011 10:37

Fajna ta ostatnia plaża dla wtajemniczonych :lol: . Będziemy wieczorkami w Baśce voda bo zamierzamy jechać do Breli . Wyjazd już niedługo.
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 02.01.2012 08:21

Sylwia1224 napisał(a):2. Dzień pierwszy, - czyli łłłiiiiiiiiii nareszcie na miejscu :D

Kiedy obudziłam się rano dotarło do mnie że ten koszmar drogi która trwała 26 godzin 8O !!! już się skończył. Mój A. nie chciał się zamienić ze mną i przez całą drogę SAM prowadził auto! 8O (oczywiście z postojami ale bez spania) Tak więc jak kładł się spać to określenie - mało przytomny - to za mało powiedziane. Uff, do dziś jak o tym pomyślę to mi się odechciewa wyjazdu . :?

Niestety ale przez takich są wypadki!!!
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 02.01.2012 10:43

dren napisał(a):
Sylwia1224 napisał(a):2. Dzień pierwszy, - czyli łłłiiiiiiiiii nareszcie na miejscu :D

Kiedy obudziłam się rano dotarło do mnie że ten koszmar drogi która trwała 26 godzin 8O !!! już się skończył. Mój A. nie chciał się zamienić ze mną i przez całą drogę SAM prowadził auto! 8O (oczywiście z postojami ale bez spania) Tak więc jak kładł się spać to określenie - mało przytomny - to za mało powiedziane. Uff, do dziś jak o tym pomyślę to mi się odechciewa wyjazdu . :?

Niestety ale przez takich są wypadki!!!

OJ nie czepiajmy sie,wiem ze to troszke delikatnie mowiac niepowazne,ale wczasy sie udaly i to sie liczy :wink:
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 02.01.2012 11:52

I co dalej ? :D Też zasiadłem i śledzę ,bo to prawdopodobnie mój punkt docelowy w 2012r .
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 02.01.2012 13:47

8O 8O 8O
Uuuuu to uważaj, bo tam bywają kłopoty z toaletami.
Naprawdę.
Znaczy w apartmanach są, ale publiczne to.... :roll:
A jak Ci się trafi apartman dość daleko od plaży....
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 02.01.2012 16:09

Widze jednak nie pomyliłem sie do Ciebie i to że lubisz się wyśmiewać.Miliony ludzi sobie jakoś z tym radę więc nie martw się za innych.
PS.Mam taka malutką prośbę do Ciebie Fatamorgana -Możesz nie odpisywać na moje posty? Nie ma tutaj na forum ignoruj,a nie mam ochoty czytać Twoich głupich wypocin.
Ostatnio edytowano 02.01.2012 16:53 przez _Rafi_, łącznie edytowano 1 raz
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 02.01.2012 16:17

_Rafi_ napisał(a):Widze jednak nie pomyliłem sie do Ciebie i to że lubisz się wyśmiewać.Miliny ludzi sobie jakoś z tym radę więc nie martw się za innych.
PS.Mam taka malutką prośbę do Ciebie Fatamorgana -Możesz nie odpisywać na moje posty? Nie ma tutaj na forum ignoruj,a nie mam ochoty czytać Twoich głupich wypocin.

Panowie luz dopiero drugi dzien roku :wink:
crotour
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) crotour » 02.01.2012 22:41

Sylwia1224 napisał(a):Jednak chyba nie mam talentu do pisania relacji z podróży, jakos tak tu się cicho zrobiło... no cóż :oops:

Dokończę jednak swoją relację wklejając zdjęcia, nie są one może tak mistrzowskie jak niektóre tu na forum, ale zawsze można nakarmić oko pięknymi widokami z ciepłej Chorwackiej krainy. (zdjęcia już nieco lepszej jakości poradziłam sobie :wink: )

ZACHÓD SŁOŃCA W BRELI
Obrazek

ZA BRELE ODDAM WSZYSTKO !!!! TO MOJA UKOCHANA MIEJSCOWOŚĆ Z NAJPIEKNIEJSZA PLAZĄ

KOŚCIÓŁ W BAŚKA VODA
Obrazek

PONOWNIE BAŚKA :) Obrazek
crotour
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) crotour » 02.01.2012 22:44

crotour napisał(a):
Sylwia1224 napisał(a):Jednak chyba nie mam talentu do pisania relacji z podróży, jakos tak tu się cicho zrobiło... no cóż :oops:

Dokończę jednak swoją relację wklejając zdjęcia, nie są one może tak mistrzowskie jak niektóre tu na forum, ale zawsze można nakarmić oko pięknymi widokami z ciepłej Chorwackiej krainy. (zdjęcia już nieco lepszej jakości poradziłam sobie :wink: )

ZACHÓD SŁOŃCA W BRELI
Obrazek

ZA BRELE ODDAM WSZYSTKO !!!! TO MOJA UKOCHANA MIEJSCOWOŚĆ Z NAJPIEKNIEJSZA PLAZĄ UWIELBIAM JESZCZE TROGIR, TAM MOGŁABYM CHODZIC TYMI WENECKIMI ULICZKAMI I SIEDZIEĆ NA ŁAWCE PRZD SZKOŁĄ, GDZIE PRZYPŁYWAJĄ STATKI PASAZERSKIE, NIE CHCE SIE STAMTĄD WYJEŻDŻAĆ. W ZESZŁYM ROKU SIĘ POPŁAKAŁAM ZE SZCZESCIA, JAK TAM ZAJECHALIŚMY/ BOJE SIE, ZE KAZDA KOLEJNA PODRÓŻ BEDZIE WZBIERAĆ WE MNIE CORAZ WIEKSZA TESKNOTĘ DO CHORWACJI, TAM JEST TAK BEZTROSKO..

KOŚCIÓŁ W BAŚKA VODA
Obrazek

PONOWNIE BAŚKA :) Obrazek
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 03.01.2012 02:23

Się 2x wstawiło...

P.S.
_Rafi_ napisał(a):Widze jednak nie pomyliłem sie do Ciebie i to że lubisz się wyśmiewać.Miliony ludzi sobie jakoś z tym radę więc nie martw się za innych.

Widzę, że jednak się pomyliłeś, bo ja Ci człowiecze ze szczerego serca napisałem a nie dla wygłupu- pamiętając, że kible są dla Ciebie ważne.
Ale ok, nie to nie. Skoro wolisz wszędzie widzieć to co wolisz...
Kiedyś będziesz w potrzebie i akurat ja będę coś wiedział, to oszczędzę Ci "moich wypocin".

:)
Pozdrawiam.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 03.01.2012 13:42

Fatamorgana napisał(a):
Widzę, że jednak się pomyliłeś, bo ja Ci człowiecze ze szczerego serca napisałem a nie dla wygłupu- pamiętając, że kible są dla Ciebie ważne.

Pozdrawiam.

Widzę jednak się nie pomyliłem ,bo dalej czuć ironie w Twoim poście w stosunku do mnie i chęć chociaż w najmniejszy sposób uszczypnięcia czy podśmiewania się z kogoś. Człowieku czpiłeś się jednego tematu po tym jak zapytałem gdzie na trasie są czyste toalety.Sam pomyśl czy to nie ironia pisząc dalej w tematach i wyśmiewając się ze mnie.

PS. Przepraszam,że w relacji zaśmieciłem temat,obiecuję więcej nie będę .
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Baśka Voda i nie tylko :) Wspomnienia 2010. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone