podbijam temat:)
prosze o namiary na spokojne plaze w kiernuku Breli lub Promajny?
ta głowna w Baska mnie przeraza;)
czaczapel napisał(a):Witam Wszystkich,
naprawdę nie ma nikogo kto może coś powiedzieć o plażach w Baska Voda od przedostatniego postu z 2014 roku ?
Wybieramy się tam z żoną we wrześniu i też będziemy poszukiwać miejsca na miły odpoczynek na plaży.
Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Kamil
aliali22b napisał(a):Cześć Kamil,
Razem z mężem byliśmy w Baśce w 2016 (czerwiec) i 2015 (lipiec) roku. Wtedy plaże, takie zwykłe, były oblegane dosłownie wszędzie (masa dorosłych, masa dzieci, masa zabawek w wodzie ) Trochę luźniej było na plażach w kierunku baru Oseka. Za Oseką, w kierunku Promajna są już plaże typowo dla naturystów.
Teraz jedziemy we wrześniu i spodziewamy się 1/3 tego co jest w typowe wakacje (po rozmowach z "lokalsami").
Myślę, że bez problemu znajdziecie z żoną miły skrawek dla siebie, gdzie odpoczniecie
Pozdrawiam serdecznie,
Alicjaczaczapel napisał(a):Witam Wszystkich,
naprawdę nie ma nikogo kto może coś powiedzieć o plażach w Baska Voda od przedostatniego postu z 2014 roku ?
Wybieramy się tam z żoną we wrześniu i też będziemy poszukiwać miejsca na miły odpoczynek na plaży.
Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi.
Pozdrawiam,
Kamil
kibic hr napisał(a):Byłem w BV 4 razy i zawsze w sezonie i chociaż faktycznie ludzi jest sporo to zawsze udało się miejsce na plaży znaleźć. Potwierdzam,że plaża w kierunku Promajny jest o wiele bardziej szersza niż ta w centrum-koło baru Oseka jest na tyle szeroka ,że było tam nawet boisko do siatkówki.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...