Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda czy Tucepi

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Baska Voda czy Tucepi?

Baska Voda
12
40%
Tucepi
18
60%

Liczba głosów : 30

magda_p_dg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda_p_dg » 29.04.2014 13:17

jest trampolina tzn plac zabaw na wodzie, prawie na końcu plaży w stronę opuszczonego hotelu.
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 29.04.2014 19:30

magda_p_dg napisał(a):jest trampolina tzn plac zabaw na wodzie, prawie na końcu plaży w stronę opuszczonego hotelu.

Nie widziałem, ale pewnie dlatego, że nie szukałem takich atrakcji.
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 29.04.2014 21:01

dzięki Magda
w takim razie szukam czegoś na Dracevice, będzie blisko...
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 29.04.2014 21:18

Na Dracevice masz sklep spożywczy, bardzo dobrze zaopatrzony. Codziennie rano chodziłem po świeże pieczywo na śniadanie. Jest też piwko oraz inne alkohole.

Na ciut większe zakupy polecam też sieciówki przy deptaku, lecz po większe warto jechać do Konzum przy wyjeździe z Tucepi w stronę Makarskiej. Jest tam wielki parking, obok stacja benzynowa, sklep z butami taka mała galeryjka sklepowa.
magda_p_dg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda_p_dg » 30.04.2014 13:32

też polecam zakupy w Konzumie oraz Lidlu przy skrzyżowaniu w Makarskiej.
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 01.05.2014 05:51

szczerze mówiąc ja jak zaparkuję samochód w pierwszym dniu to go nie tykam aż do ostatniego i nie jeżdżę do żadnych marketów, chodzę tylko w trójkącie apartament, plaża, najbliższy sklep...

aha, był jeden wyjątek, wyjazd na Sv. Jura...
sic
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sic » 01.05.2014 09:09

Hej, byłem w zeszłym roku w Tucepi na przełomie lipca i sierpnia, w tym roku jadę ponownie, tym razem na początku lipca. Kwaterę mam u bardzo miłej Pani Heleny na Ekonomija. Przejście przez Jadrankę na światłach bezproblemowe, a za kwaterę dla dwóch rodzin płaciliśmy 90 EUR (4+4). Rzeczywiście deptak do późnych godzin nocnych tętni mocno życiem, więc zdecydowanie nie polecam tam kwater. W zeszłym roku upały niesamowite były, ale Karlovacko 0,33 skutecznie pomagały przeżyć wysokie temperatury :-) Zjeżdżalnie wodne rzeczywiście były tam gdzie opisuje magda.
ania_skce
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania_skce » 05.06.2014 14:25

A czy w Tucepi jest jakis miejscowy targ gdzie mozna kupic owoce, wino, oleje itp?
oxan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) oxan » 09.06.2014 21:26

Hmm z tym gwarem na ul. kamenej to chyba lekko przesadzone o 21 można na plaży sobie zrobić romantyczna kolacje i nawet nikt nie zauważy raczej się wszyscy kierują w stronę portu gdzie sporo knajpek co do targu to raczej nie ale sporo takich straganów gdzie owoce warzywa są od rana dostępne zresztą jak zaparkowałem samochód to odpaliłem raz by zwiedzić split i zobaczyć mecz na hajduku wszystko zaopatrywałem się na miejscu wiem wiem 3 posty na forum i się mądruje :)
black_lord
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) black_lord » 10.06.2014 10:00

ania_skce napisał(a):A czy w Tucepi jest jakis miejscowy targ gdzie mozna kupic owoce, wino, oleje itp?

Przy deptaku w okolicach mariny jest wszystko.
Tu mapka:
Obrazek
kornelito
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kornelito » 08.07.2014 07:53

Witam! Czy macie jakieś sprawdzone apartamenty w miejscowości Tučepi? Jedziemy we cztery osoby na przełomie lipca/sierpnia i szukamy kwatery w dogodnych warunkach na 10 - 12 dni. W razie czego poproszę jakieś namiary na maila lub PW - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam!
Dżejan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dżejan » 13.07.2014 15:51

informuję, że skończyło się na Tucepi :) live-tu-epi-2014-tucepi-t45894.html
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Baska Voda czy Tucepi - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone