Torac napisał(a):96%
gordipi napisał(a):Wszystko zależy od tego jak zaplanujesz podróż. Będąc w CRO około południa bez problemu znajdziesz kwaterę taką jak Ci odpowiada w rozsądnych pieniądzach. Ale o 22 już będzie cięzko. Więc planuj tak żeby było fajnie i w drogę
Fatamorgana napisał(a):To trzeba było aż do Podgory jechać i tam rozmawiać z Polakami, żeby się dowiedzieć, że u pośredników nie warto????
Nie kumam...
W Rybniku i gdzie indziej, w internecie o tym wiadomo od lat.
consett0805 napisał(a):Obecnie goszczę na wybrzeżu Breli i okolic dokładnie dzielnica Jukarisa. Jestem tu od 28 czerwca i nie miałem żadnych kłopotów ze znalezieniem czegoś. Natomiast w ostatnia niedzielę nie sobota ale niedziela istny nalot turystów moja gospodyni ma zajęte już wszystko i nie ogłasza się w necie. Co chwila ktoś zajeżdżał ci co dobili tu do gdz 9-10 jeszcze sobie pozwolili wybierać i nie wszystkim pasowało i szukali dalej natomiast po powrocie z plaży około gdz 14 wszystko w naszym domu było zajęte. Rada dla tych którzy jadą w ciemno zawsze znajdzie się coś to tylko kwestia pieniędzy i standardów. Ja mam 3 minuty drogi do plaży i przepiękny widok z powrotem dłużej pod górę hhhhe