Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda 8 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marmarka
Globtroter
Baska Voda 8 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marmarka » 28.08.2012 09:29

Szukam apartamentu dla 8 osób (4 pary) w Baska Voda w terminie od 01.09.12 do 09.09.12. Najlepiej 4 oddzielne pokoje, blisko morza. Jesli ktos moze cos polecic bede bardzo wdzieczna za informacje :)
kuskos
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuskos » 30.08.2012 22:14

Apartament Manuela bodajże, w BV na ulicy Naputnicka dwa domy przed restauracja Putnik od wiazdu ze strony Splitu. byłem tam w tym roku więc polecam.
Marmarka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marmarka » 31.08.2012 10:29

kuskos -dzieki za wiadomosc :) a ile ojro liczyli sobie za dobe ??
foczek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) foczek » 01.09.2012 08:53

Ja polecam apartament zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Po zeszłorocznym pobycie w tym roku również tam zawitaliśmy i śmiało mogę polecić.
Do morza po schodkach na spokojnie jest 2-3 minuty. Właściciele bardzo przemili i przy każdej okazji częstowali rakiją i orachovicą :D
oceanic123
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) oceanic123 » 02.09.2012 07:24

Witaj,
jedź w ciemno i nic nie rezerwuj. Przejdziesz się pseudo deptakiem wzdłóż plaży i zajdziesz do kilku domów i zapytasz o dostępność. Ja tak zrobiłem wczoraj, i bez problemu wynająłem mieszkanie (pokój dzienny, trzy sypialnie, kuchania, dwie łazienki) czyli w sumie dla 9 osób za 45€ za dzień, dosłownie 20m od plaży. Ludzi za dużo nie ma więc ceny spadają... Też jestem pozytywnie zaskoczony. Moja rada - nie szukaj wśród domów położonych wyżej lub stojących pojedyńczo - idź do centrum, i tam gdzie apartamentów jest "jeden na drugim". Cena wywoławcza z wczoraj u większości w centrum 15m od plaży to 50€ a u tych wyżej,300m do plaży ale z ładnym widokiem i stojących pojedyńczo na zboczy góry - 60€... normalnie żart... :)
Jedź w ciemno - spokojnie coś znajdziesz.W razie czego służę pomocą.
Marmarka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marmarka » 10.09.2012 19:47

Już po urlopie;( Było w ciemno i faktycznie apartmanów całe mnóstwo. Ostatecznie po obejrzeniu kilku domków, wynajęliśmy piętro: 4 pokoje, każdy z łaźienką i tarasem po jakieś 12Euro za osobę. Można taniej, ale dla 8 osób, które chcą mieszkać ''pokój przy pokoju'' jest troche ciężej coś takiego znaleźć ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone