Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
No, ktoś tu przypomniał cenną rzecz w Baśce-gabinet dentystyczny; zwłaszcza przydaje sie gdy dziecku cos dolega w uzębieniu. . Miło powspominac i zęby ostrzyć skoro juz tak o dentyście mowa.POzdr
No, ktoś tu przypomniał cenną rzecz w Baśce-gabinet dentystyczny; zwłaszcza przydaje sie gdy dziecku cos dolega w uzębieniu. . Miło powspominac i zęby ostrzyć skoro juz tak o dentyście mowa.POzdr
Kolor wody zawsze mnie powala , Zlati Rat jakoś też nie kusi- ludzi jak w Gangesie , a sama Baśka Voda super-byliśmy przejazdem na chwilkę, ale spodobała się nam.Czekamy na cd
'lekki' zastój miałem ; D no to może Trogir?
Z Trogirem to było tak, że któregoś tam dnia z samego rana było lekko pochmurnie i dlatego postanowiliśmy jechać do Trogiru, ale się wycieczka skończyła po godzinie stania w korku na Jardance przed Omiśem, ale że pogoda się poprawiła to udaliśmy się na jakąś dziką plażę po drodze, a do Trogiru udaliśmy się wieczorem.
Trafny wybór. TROGIR NOCĄ!
no, i to by było na tyle z Trogiru. Teraz kilka zdj z paralasingu i pamiątki z wakacji ; p
Nie wyczekujcie niecierpliwie następnych części, jak mnie najdzie ochota to napisze kilka słów i wkleję parę zdj z jezior plitvickich.