Nicolae napisał(a):koziołkowa napisał(a):Witam. jestem tu nowa i jedziemy pierwszy raz do cro w tym roku w połowie lipca..mam upatrzoną kwaterę na ul. Nazora 8...widzę, że to samo centrum..w sumie chciałam jak najbliżej morza, ale żeby w nocy dało się pospać...druga ew. kwatera na ul. Radica... błagam podpowiedzcie coś...
( do Baska Voda jedziemy- zapomniałam dodać...)
Czy te kwatery proponuje Ci ta sama osoba?
Nazora 8 to raczej bez widoków na morze, a jaki numer Radica?
kibic hr napisał(a):Bliżej plaży z drzewkami będzie ulica Radicia- od Nazora trzeba iść kawałek w strone plaży podluka ale tam drzewka rosną blisko ulicy. Powiem szczerze,że nam osobiście podobały się i plaże i otoczenie znajdujące się właśnie na wprost Radicia. Te plaże są położone niżej niż ulica i dlatego nie widać jeżdżących samochodów,a na górze lodziarnie,restauracje,sklepiki z różnościami. Całą ulicę Radicia można przejść ludzikiem na google street i wtedy sobie pani zobaczy jak to wygląda-zaznaczam,że latem wygląda to zupełnie inaczej.
majchrzy napisał(a):
2. Czy na początku września pogoda może spłatać nam figla (może padać), bo zastanawialiśmy się jeszcze nad Baśką na wyspie Krk ale z racji tego ze Baśka Voda jest dalej na południe to i liczymy na to że pogoda będzie lepsza
koziołkowa napisał(a):Cudowni wszyscy jesteście i ogromnie dziękuję za pomoc,,,bez Was byłoby ciężko...koleżanka dobrze mówiła, że się nie zawiodę na cromaniakach myślę, że jednak wybiorę te na radicia, bo też i tańsze...podpowiedzcie jeszcze, jak to jest z wpłatami zaliczek...jakie są koszty przesyłki pieniędzy i jak to zrobić, żeby jak najtaniej wyszło,,,przez bank , pocztę ,czy może macie jeszcze jakieś sprawdzone patenty?
majchrzy napisał(a):A czy nadal plaże są tak oblegane jak w lipcu czy sierpniu?
majchrzy napisał(a):Witamy
Na początku września ruszamy z żoną i dzieciakami do Baśka Voda. Mamy pytanka do kogoś kto już tam był:
1. Co powiecie na apartament na ulicy Podluka12 czy ktoś tam może mieszkał ewentualnie gdzieś blisko i może coś polecić.
majchrzy napisał(a):2. Czy na początku września pogoda może spłatać nam figla (może padać), bo zastanawialiśmy się jeszcze nad Baśką na wyspie Krk ale z racji tego ze Baśka Voda jest dalej na południe to i liczymy na to że pogoda będzie lepsza
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje