1anakin napisał(a):robhary napisał(a):czy można korzystać już morza .
Można.
Otwierają 29 czerwca, o godz.17.00.
Yes, Yes, Yes

robhary napisał(a):-Będąc już na miejscu -*Brela*-*BV*- na jaką ulicę się udać by spokojnie zaparkować samochód i rozpocząć poszukiwanie apartamentu w spokojnej dzielnicy z fajnymi plażami ( pytam bo oglądając google maps uliczki są wąskie i ciężko z zaparkowaniem samochodu na ulicy) .
robhary napisał(a):-Jaką kwotę za apartament można wynegocjować w/w miejscowościach w tym terminie ? ( apartamenty możliwie blisko morza , wiem że ceny przy samym morzu są bardzoooooo wysokie , sięgające 70-80 euro )
koziołkowa napisał(a):Witam. jestem tu nowa i jedziemy pierwszy raz do cro w tym roku w połowie lipca..mam upatrzoną kwaterę na ul. Nazora 8...widzę, że to samo centrum..w sumie chciałam jak najbliżej morza
koziołkowa napisał(a):Witam. jestem tu nowa i jedziemy pierwszy raz do cro w tym roku w połowie lipca..mam upatrzoną kwaterę na ul. Nazora 8...widzę, że to samo centrum..w sumie chciałam jak najbliżej morza, ale żeby w nocy dało się pospać...druga ew. kwatera na ul. Radica... błagam podpowiedzcie coś...
( do Baska Voda jedziemy- zapomniałam dodać...)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje