Mój mejl
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dren napisał(a):Baśka Voda - to na co tyle czekaliśmy
Miasteczko niezwykle urokliwe położone u podnóża gór i oblane przezroczystą wodą. Zaraz po przyjeździe trochę się rozejrzeliśmy. Turystów już dużo głównie z Czech, Chorwacji, Ukrainy, Niemiec no i Polski.
Sam apartament głowy nie urywał - niestety bez cudnego widoku na morze - ale niestety prawda jest taka, że większość apartamentów tutaj tego widoku nie ma. Poza tym za widok dodatkowo się płaci. Płaci się również za położenie - im bliżej tym drożej. My zarezerwowaliśmy dużo wcześniej, bo w styczniu i jeszcze po cenniku zeszłorocznym. Za studio z aneksem kuchennym, pokojem sypialnym, dwoma łazienkami i tarasem płacimy 50 euro za dobę + 6 euro klima. To chyba nie najgorzej bo apartament czysty duży z dużą lodówką no i niedaleko morza - 5 min. spacerkiem. Samochód stoi na posesji pod wiatą więc w miarę bezpiecznie. No i jest dobre łącze z internetem Jedynie mógłby być o piętro wyżej, a wtedy budzilibyśmy się ze ślicznym widokiem przed sobą. Ale co za dużo to...
dren napisał(a):jakieś jaja - gościo rzuca, że ma namiar na apartament i zaczyna się niepotrzebna lawina ...i ja poproszę i ja i ja
- ludzie nie zaśmiecajcie relacji. Gdzie indziej są wątki z "koncertem życzeń" Poza tym zejdźcie na ziemię. Przejrzałem chyba kilkaset ogłoszeń z apartamentami i nigdzie nie znalazłem tak niskich cen. Jestem teraz w B.V. i prawie każdy właściciel krzyczy 80 euro za 4 osoby z klimą.
btadeusz napisał(a):filus1974 napisał(a):MRK napisał(a):Rok temu pierwszy raz odwiedziłem Chorwację i też wylądowałem w Baśce. Było pisac wcześniej, to dałbym CI namiary na apartament z widokiem, blisko plaży. 30EUR za dwa pokoje, klimę, aneks kuchenny i łazienkę. Cena z września, ale zakładam, że do 50EUR nie dobiłbyś i tak:).
A mostek w Kravicy był już w tamtym roku.
Witam, To jeśli można , poproszę namiar na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
prosz o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Staneq napisał(a):dla tych co byli mam pytanie, jakiej pogody można się spodziewać w 2 połowie czerwca?
wiem że pogoda nie przewidywalna, ale z doświadczenia proszę napisać..
Powrót do Nasze relacje z podróży