Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 20.07.2012 11:04

Mój mejl :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
DENISE
Globtroter
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) DENISE » 12.08.2012 13:45

[quote="dren"][b]Baśka Voda - to na co tyle czekaliśmy[/b]
Miasteczko niezwykle urokliwe położone u podnóża gór i oblane przezroczystą wodą. Zaraz po przyjeździe trochę się rozejrzeliśmy. Turystów już dużo głównie z Czech, Chorwacji, Ukrainy, Niemiec no i Polski.
Sam apartament głowy nie urywał - niestety bez cudnego widoku na morze - ale niestety prawda jest taka, że większość apartamentów tutaj tego widoku nie ma. Poza tym za widok dodatkowo się płaci. Płaci się również za położenie - im bliżej tym drożej. My zarezerwowaliśmy dużo wcześniej, bo w styczniu i jeszcze po cenniku zeszłorocznym. Za studio z aneksem kuchennym, pokojem sypialnym, dwoma łazienkami i tarasem płacimy 50 euro za dobę + 6 euro klima. To chyba nie najgorzej bo apartament czysty duży z dużą lodówką no i niedaleko morza - 5 min. spacerkiem. Samochód stoi na posesji pod wiatą więc w miarę bezpiecznie. No i jest dobre łącze z internetem 8) 8) Jedynie mógłby być o piętro wyżej, a wtedy budzilibyśmy się ze ślicznym widokiem przed sobą. Ale co za dużo to...[/quote]
poprosze namiary na kwaterę na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mareksl
Plażowicz
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mareksl » 12.08.2012 16:36

MRK napisał(a):...

jakbys byl taki dobry przeslij i mnie namiary na apartemet w Baśka Voda jezeli macie kochani jakies fajne namiary na Apartamenty w tej miejscowosci to prosze o meila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2012 10:41

Pierwszy raz w Cro- Baśka Voda. Apartament znaleziony w necie (Vila Ana Baska), cena negocjowana. Pokoje super, klimatyzacja w cenie, 60 euro za 4 osoby ( za mieszkanie- kuchnia, łazienka, 2 pokoje, balkon).Czas podrozy- 15 h (nie całkiem przepisowo). Plaża zatłoczona, żwirkowa, woda przejrzysta, ciepła ( uwaga na jeżowce), 200 m.od kwatery. Jeżeli chodzi o jedzenie, nie warto nic wozić, mieliśmy tylko na start. Ceny przystępne (Chorwacja nie jest droga). Dobre jedzenie- małże, kalmary, jagnięcina, koźlina, chorwackie wino. Niedaleko rynek z warzywami i owocami, piekarnia, rynek - sklep z rybami i owocami morza (ryby drogie), rakija ( czysta, 40 kun /litr). 50 minut na nogach do Breli- piękna. W przyszłym roku tam chcemy jechać. Z Baśki wycieczka statkiem na Hvar, drogą do Dubrownika, Mostaru, do Stonu- na wędrówkę po murach, wino z Peljeszacu lane prosto z beczki...niezapomniane wakacje.
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 04.09.2012 20:36

Kinga 35. To jest wreszcie optymistyczny post. Zadowolona ze wszystkiego, ceny do akceptacji, tłok na plaży, ale widoki i klimat niezapomniane. Taka właśnie jest Chorwacja i za to ją kochamy. Już za 4 dni wyjeżdżam na Makarską Riwierę i na Hvar. Mój czwarty wyjazd, ale tam jeszcze nie byłem.
Tomasz.
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 17.10.2012 12:06

Jak Baśka Voda to i ja. W tamtym roku za 5 osób płaciliśmy 65 Euro 2 sypialnie i 1 z aneksem kuchennym :D :D :D . W tym roku wybór padł na Brać 1 tydzień a drugi w Igrane . Igrane 1 tydzień września 30 euro za 2 osoby , jedyny plus pierwsza linia brzegowa miejscowość dla mnie za mała , brakowało porannej atmosfery picia kawy w kawiarniach , bazarku , porciku itp ale ja jej nie wybrałam tylko znajomi :( :( :( . Więc Brac super druga polowa mniej udana.
Sylwiab1707
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwiab1707 » 16.01.2013 21:59

Witam, też mogę prosić o namiar na apartament? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję.
banankochan
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 20.01.2013 16:05

dren napisał(a):Baśka Voda - to na co tyle czekaliśmy
Miasteczko niezwykle urokliwe położone u podnóża gór i oblane przezroczystą wodą. Zaraz po przyjeździe trochę się rozejrzeliśmy. Turystów już dużo głównie z Czech, Chorwacji, Ukrainy, Niemiec no i Polski.
Sam apartament głowy nie urywał - niestety bez cudnego widoku na morze - ale niestety prawda jest taka, że większość apartamentów tutaj tego widoku nie ma. Poza tym za widok dodatkowo się płaci. Płaci się również za położenie - im bliżej tym drożej. My zarezerwowaliśmy dużo wcześniej, bo w styczniu i jeszcze po cenniku zeszłorocznym. Za studio z aneksem kuchennym, pokojem sypialnym, dwoma łazienkami i tarasem płacimy 50 euro za dobę + 6 euro klima. To chyba nie najgorzej bo apartament czysty duży z dużą lodówką no i niedaleko morza - 5 min. spacerkiem. Samochód stoi na posesji pod wiatą więc w miarę bezpiecznie. No i jest dobre łącze z internetem 8) 8) Jedynie mógłby być o piętro wyżej, a wtedy budzilibyśmy się ze ślicznym widokiem przed sobą. Ale co za dużo to...

Ja w OMIŚ Nemira płaciłem za apartament 4 osobowy dla 3 osób 28E z takim widokiem jak na zdjęciach:) (2 pokoje, w jednym aneks kuchenny i do tego oczywiście łazienka bardzo czysta i zadbana) gospodarze to bardzo mili starsi Państwo których praktycznie jakby w tym domu nie było widać. Do morza zaledwie kilkadziesiąt schodów jakieś 3 minuty drogi. Jakby ktoś był zainteresowany mogę dać jakiś namiar na tych gospodarzy. Pozdrawiam i zasiadam do dalszego czytania Twojej opowieści.
Załączniki:
2.JPG
Widok z Balkonu
1.JPG
Widok z Balkonu
banankochan
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 20.01.2013 16:45

dren napisał(a):jakieś jaja - gościo rzuca, że ma namiar na apartament i zaczyna się niepotrzebna lawina ...i ja poproszę i ja i ja :evil:
- ludzie nie zaśmiecajcie relacji. Gdzie indziej są wątki z "koncertem życzeń" Poza tym zejdźcie na ziemię. Przejrzałem chyba kilkaset ogłoszeń z apartamentami i nigdzie nie znalazłem tak niskich cen. Jestem teraz w B.V. i prawie każdy właściciel krzyczy 80 euro za 4 osoby z klimą.

Bo to jest sezon, a kolega mówił o wrześniu!!! I poza sezonem w czerwcu i wrześniu kwaterę za 10 E na głowę znaleźć to naprawdę nie jest problem nawet mogę Ci taka podesłać w OMIŚ put NEMIRZE w której byłem i płaciłem za apartament 4 osobowy 27 eurasów ale byliśmy w 3 osoby co =9E na głowę i warunki naprawdę bardzo przyzwoite.
carolcia88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) carolcia88 » 08.02.2013 14:03

Witam!!
Relację przeczytałam z zapartym tchem!!
W tym roku również chcemy wybrać się z mężem do BV.
Czy mógłby się Pan podzielić namiarem na apartament w którym Pan był??
e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry serdecznie dziękuję i będę wdzięczna za odpowiedź.
Cromaniakk1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniakk1 » 11.02.2013 10:22

W trzech ostatnich latach byliśmy w BV i te miejsce jest dla nas cudowne.Mieszkamy zawsze przy samej drodze(deptak) , naprzeciwko naszego domu wypływa BiBe ;p. Natomiast my za 5-osobowy apartament (dość luksusowy) płacimy 100 euro/doba. Pozdrawiam:)
lemini
Globtroter
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemini » 07.03.2013 13:51

btadeusz napisał(a):
filus1974 napisał(a):
MRK napisał(a):Rok temu pierwszy raz odwiedziłem Chorwację i też wylądowałem w Baśce. Było pisac wcześniej, to dałbym CI namiary na apartament z widokiem, blisko plaży. 30EUR za dwa pokoje, klimę, aneks kuchenny i łazienkę. Cena z września, ale zakładam, że do 50EUR nie dobiłbyś i tak:).

A mostek w Kravicy był już w tamtym roku.

Witam, To jeśli można , poproszę namiar na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam

prosz o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

PROSZE O NAMIARY adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Staneq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Staneq » 07.04.2013 18:56

dla tych co byli mam pytanie, jakiej pogody można się spodziewać w 2 połowie czerwca?
wiem że pogoda nie przewidywalna, ale z doświadczenia proszę napisać.. :)
kanarowski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kanarowski » 08.04.2013 11:46

Staneq napisał(a):dla tych co byli mam pytanie, jakiej pogody można się spodziewać w 2 połowie czerwca?
wiem że pogoda nie przewidywalna, ale z doświadczenia proszę napisać.. :)

Ale jesteś leniwy, poczytaj. Sam w tym temacie kilka postów wcześniej opisałem pogodę w 2 połowie czerwca.
Staneq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Staneq » 08.04.2013 13:09

dzięki faktycznie mi uciekło
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Baśka Voda 2012 - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone