Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mikusia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mikusia » 13.07.2012 22:20

MRK napisał(a):
filus1974 napisał(a):
MRK napisał(a):Rok temu pierwszy raz odwiedziłem Chorwację i też wylądowałem w Baśce. Było pisac wcześniej, to dałbym CI namiary na apartament z widokiem, blisko plaży. 30EUR za dwa pokoje, klimę, aneks kuchenny i łazienkę. Cena z września, ale zakładam, że do 50EUR nie dobiłbyś i tak:).

A mostek w Kravicy był już w tamtym roku.

Witam, To jeśli można , poproszę namiar na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam

Poszło :lol:

Ja też poproszę o ten namiar :lol: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nicia999
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nicia999 » 14.07.2012 00:37

MRK napisał(a):Rok temu pierwszy raz odwiedziłem Chorwację i też wylądowałem w Baśce. Było pisac wcześniej, to dałbym CI namiary na apartament z widokiem, blisko plaży. 30EUR za dwa pokoje, klimę, aneks kuchenny i łazienkę. Cena z września, ale zakładam, że do 50EUR nie dobiłbyś i tak:).

też bardzo proszę o namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
karolka84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolka84 » 17.07.2012 13:41

ja też bym prosiła o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki :)
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 18.07.2012 12:19

brunetka20 i MRK czy mogę was prosić o namiary na te apartamenty?
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 18.07.2012 23:37

Teraz dopiero wpadłem na forum. Jakoś jutro wyślę.

A co z relacją?
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 19.07.2012 08:09

MRK napisał(a):Teraz dopiero wpadłem na forum. Jakoś jutro wyślę.

A co z relacją?

Czekam aż skończysz rozdawać namiary na te super tanie apartamenty w BV :x
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 19.07.2012 11:25

dren napisał(a):
MRK napisał(a):Teraz dopiero wpadłem na forum. Jakoś jutro wyślę.

A co z relacją?

Czekam aż skończysz rozdawać namiary na te super tanie apartamenty w BV :x

:lol: :lol: Się nie ma co denerwować. Przecież nie rozdaje ich tutaj. Co ja poradzę, że włażą Ci w relację, a nie wysyłają na prv np. Ja tylko napisałem jeden post...
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 19.07.2012 15:03

No i przyszedł czas powrotu - wyjeżdżaliśmy z Baśki z myślą, że dłużej siedzenie w tym samym miejscu mogłoby być już nudne. W dodatku tłumy narodu na plaży i wieczorem w porcie nie każdemu pasują. Dziesięć dni spędzone głównie na plażowaniu dla nas w zupełności wystarczą. Baśka Voda to urokliwe miejsce - idealne na spędzenie urlopu szczególnie z dzieciakami. Jeszcze parę zdjęć z Baśki Vody
Obrazek
Obrazek
Obrazek
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 19.07.2012 15:18

Jeszcze Węgry
Wyjechaliśmy po śniadaniu - wcale się nie śpiesząc. Sama podróż powrotna przez Chorwację była przyjemnością. Dodam tylko, że przed Zagrzebiem tak jak tutaj wyczytałem w porę skręciłem na bramki opłat kartami płatniczymi i ominęło mnie czekanie w dość sporej kolejce przy bramkach gotówkowych. Odrobinę jedynie poczekaliśmy na granicy Chorwacko - Węgierskiej.

Zbliżało się południe więc postanowiliśmy zajechać nad Balaton i coś zjeść no i zobaczyć słynne jezioro. Nie pamiętam nazwy tej miejscowości bo nazwy tam dość ciężko wpadające w ucho. No i trochę się rozczarowaliśmy tym miejscem - woda mętna, kwitnąca no i bardzo płytka.
Obrazek
Obrazek
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 19.07.2012 15:40

Eger
Tak jak wcześniej napisałem, w drodze do Chorwacji zarezerwowaliśmy dwa noclegi w miejscowości Mezokovesd w ośrodku Lokomotiv. Ośrodek wprawdzie podstarzały i bez jakichś komfortów, ale przynajmniej niedrogi. Obok ośrodka jest aquapark - ale wyglądał dość staro i niezbyt atrakcyjnie :( więc po wstępnych oględzinach stwierdziliśmy, że nazajutrz udamy się do innego aquaparku - Egerszelok.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
dren
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dren » 19.07.2012 15:54

Aquapark w Egerszelok jest otwarty od godz. 10. Mieści się przy niezłym hotelu usytuowanym w malowniczym miejscu przy zalesionym wzgórzu.

Wprawdzie nie ma tam wielu atrakcji dla dzieci - ale są wapienne wody termalne o temp bodajże do 34 stopni, oraz różne gejzery, bicze, rwąca rzeka itp. Wzięliśmy bilet rodzinny 2+2 na 3 godzinki co nas kosztowało ok. 80 zł.

Później skoczyliśmy na obiad do Eger do Dolina Pięknej Kobiety. Dolina ta słynie z piwniczek sprzedających przeróżne wina. My najpierw posililiśmy się w jednym z licznych tam barów, a później zrobiliśmy zakupy. Wina te nalewane były naprawdę tanie - coś w cenie polskiej berbeluchy, ale za to smakują o niebo lepiej :D
No i nie obyło się bez degustacji - Muskaty, Bycza Krew, Medina, Kaberne ... nieźle namieszałem
- na szczęście miałem kierowcę :D
Obrazek :lol:
madzia828
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia828 » 19.07.2012 17:00

fajna sprawa z tym aquaparkiem po drodze :wink: my byliśmy w Breli więc po sąsiedzku :wink: BV odwiedziliśmy 2 razy, jak dla mnie troszkę za dużo ludzi,ale miejscowośc bardzo urokliwa,atrakcji raczej nie zabraknie dla nikogo, moja córcia wybawiła sie na placu zabaw :D
seguar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) seguar » 20.07.2012 08:27

Chłopaki piszecie żeby wrzucać zapytania na prv, ale jak próbuje to zrobić to wyskakuje mi coś takiego: "Prywatne Wiadomości zostały wyłączone na tym forum"

Czy robię coś nie tak, czy faktycznie mnie ma takiej możliwości?

Mój mejl :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 20.07.2012 10:55 przez seguar, łącznie edytowano 1 raz
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 20.07.2012 10:41

...
Ostatnio edytowano 20.07.2012 13:09 przez MRK, łącznie edytowano 1 raz
btadeusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) btadeusz » 20.07.2012 11:03

filus1974 napisał(a):

Witam, To jeśli można , poproszę namiar na ten apartament adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam

prosz o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Baśka Voda 2012 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone