Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2010 i nie tylko

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 04.11.2010 12:35

ja jeszcze tam nie byłam ale z Waszych relacji wynika ze juz nie mam wyjscia-muszę tam pojechac-juz zadałam kilka pytan odnosnie noclegów na czerwiec 2011-normalnie pojechałabym w ciemno ale mój młodszy szkrab bedzie miał rok i wole miec cho jedno z głowy czyli pewny nocleg
pozdrawiam no i mam nadzieje ze pogoda w czerwcu mi dopisze :D
Mario 1975
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario 1975 » 04.11.2010 12:38

Agabe, jadąc w czerwcu i robiąc to w ciemno naprawdę niewiele ryzykujesz. Aczkolwiek znam i doceniam uczucie jazdy do zarezerwowanego apartamentu.
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 04.11.2010 15:57

Zapewne ja też pojechałabym w ciemno,bo czerwiec,to jeszcze przed sezonem,można wynegocjować cenę,obejrzeć i pogrymasić..:wink: Chorwaci sami szukają "klientów" na swoje apartamenty...No i może straciłabym z godzinę i znalazła coś fajnego...Ale z takim maleństwem,jak u Agabe,raczej wolałabym pojechać,mając zarezerwowane lokum. :papa:

Agabe.A może tutaj?Byłam tam,gospodarze przemili..apartament może nie tak ładny,jak w MATEO,ale ...ale...
http://www.seecroatia.com/pl/apartament ... povic.html

Jeśli nie musi być to apartament z widokiem na morze,to u Any w pensjonacie MATEO,są dwa apartamenty(czwórki). Ana ma jeszcze jeden pensjonat.Standard zapewne nieco wyższy,niż w apartamencie u Ivo Jozipovića(z podanego linku).
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 04.11.2010 16:11

Aisza dzieki za namiary, wieczorkiem cos do nich napisze co do terminu i ceny
dzieki :hut:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 04.11.2010 16:18

agabe napisał(a):Aisza dzieki za namiary, wieczorkiem cos do nich napisze co do terminu i ceny

Bardzo proszę,droga Agabe :D Jeśli mogę jeszcze w czymś dopomóc,służę :wink:
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 04.11.2010 18:46

Aisza napisał(a):
agabe napisał(a):Aisza dzieki za namiary, wieczorkiem cos do nich napisze co do terminu i ceny

Bardzo proszę,droga Agabe :D Jeśli mogę jeszcze w czymś dopomóc,służę :wink:

ja jeszcze w Chorwacji nie byłam wiec dla mnie każdy temat jest nowy-na razie jestem zdecydowana na Baska Voda, bo widziałam zdjęcia i czytałam kilka opinii , resztę musze powoli ogarnąc-dojazd i spanko :D ale do czerwca mam trochę czasu wiec powinna zdążyc; pisałam dzis na jeden adres i cena w czerwcu to 66 euro i min 14 dni-ja niestety moge na max 10 dni, po planowany urlop mamy w sierpniu :D a czerwiec to takie nieplanowane wolne :boss:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 05.11.2010 20:51

Agabe! Ogarnąć sprawy związane z urlopem czasem nie jest łatwo.Pozwól,że troszkę Ci pomogę,chociażby w info. związanych z podróżą :) Proponowana trasa:Katowice - Makarska:
http://www.dojazd.org/mapaeuropy.html
(wpisz skąd-dokąd)
Ceny winietek: w Czechach 350K miesięczna(albo 250K 10-cio dniowa); w Austrii 7.90e 10-cio dniowa;Słowenia 30e miesięczna(niektórzy wolą jechać bocznymi drogami,żeby nie kupować tej winiety,a ja myślę,że za paliwo i stracony czas,wyjdzie na to samo);w Chorwacji płacisz na bramkach za przejechane kilometry(najlepiej płacić kartą Visa;od granicy do Sestanovaća wychodzi ok 125zł). :D To tyle..
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 07.11.2010 12:32

Aisza napisał(a):Agabe! Ogarnąć sprawy związane z urlopem czasem nie jest łatwo.Pozwól,że troszkę Ci pomogę,chociażby w info. związanych z podróżą :) Proponowana trasa:Katowice - Makarska:
http://www.dojazd.org/mapaeuropy.html
(wpisz skąd-dokąd)
Ceny winietek: w Czechach 350K miesięczna(albo 250K 10-cio dniowa); w Austrii 7.90e 10-cio dniowa;Słowenia 30e miesięczna(niektórzy wolą jechać bocznymi drogami,żeby nie kupować tej winiety,a ja myślę,że za paliwo i stracony czas,wyjdzie na to samo);w Chorwacji płacisz na bramkach za przejechane kilometry(najlepiej płacić kartą Visa;od granicy do Sestanovaća wychodzi ok 125zł). :D To tyle..

Oj chyba będę Cię " molestowac" az do wyjazdu :D :D :D :D
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 07.11.2010 12:33

juz nawet dostałam odpowiedz co do ceny w przyszłym sezonie- 45ojjjjro w czerwcu u Eterović Sorić
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 07.11.2010 18:31

agabe napisał(a):Oj chyba będę Cię " molestowac" az do wyjazdu :D :D :D :D

Nie ma sprawy :wink:

agabe napisał(a): juz nawet dostałam odpowiedz co do ceny w przyszłym sezonie- 45ojjjjro w czerwcu u Eterović Sorić

Czy to nie za drogo?Tak z 30-35e to max za 4os. w czerwcu... 8) Ale apartamenty u Sorića-ładne(obejrzałam je w necie),widok na morze super,tylko troszkę za daleko do plaży :? :papa:
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 09.11.2010 12:55

Aisza-też mi sie wydaje ze troche zawyżona cena jak na czerwiec :roll:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 09.11.2010 15:54

A może tak?: po przyjeździe na miejsce(jeśli nikogo oferującego apartamenty przy wjeździe do miasteczka nie będzie),postawcie auto na parkingu,Ty z maluszkiem pospaceruj po głównej plaży,a mąż w tym czasie coś fajnego i niedrogiego znajdzie...Pomysł niby dobry(dla mnie),a jak Ty go widzisz?
Pozdrówka :papa:
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 11.11.2010 12:45

A tu moje namiary jeżeli ktoś chciałby skorzystać : Jasna Hrastović
V.Nazora 31 , 21320 Baśka Voda tel: 00385/0/21-620-659
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Apartamenty posiadają także w Breli
Gospodarze bardzo mili , dwa kroki do portu ,blisko piekarnia i bazarek z warzywami i owocami. Baśka Voda to dobry wybór będziesz zadowolona :D .
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 11.11.2010 12:53

Witaj Aisza fajny kotek na zdjęciu , ja właśnie też zakupiłam ślicznego kotka brytyjskiego o barwie niebieskiej na szczęście jak pojedziemy na wakacje będzie miał się kto nim zająć :D . Najgorsza była pierwsza noc teraz już się zaczyna przyzwyczajać , jest rozkoszny , ma piękne mięciutkie futerko , i bursztynowe oczka, trochę się obawiam, że by nie był zbyt wielki, bo duży to na pewno będzie kocur . A ty Aisza masz jakieś zwierzątko?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 11.11.2010 13:33

agnes128 napisał(a):A tu moje namiary jeżeli ktoś chciałby skorzystać : Jasna Hrastović
V.Nazora 31 , 21320 Baśka Voda tel: 00385/0/21-620-659
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Apartamenty posiadają także w Breli
Gospodarze bardzo mili , dwa kroki do portu ,blisko piekarnia i bazarek z warzywami i owocami. Baśka Voda to dobry wybór będziesz zadowolona :D .

A jakiś link do stronki gospodarzy z fotkami ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Baśka Voda 2010 i nie tylko - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone