Aisza napisał(a):Bocian napisał(a):Aisza napisał(a):W 2008 wybraliśmy Podgórę
A daleko było?
Blisko 1300 km...
1300km pod górę... no, no...
agnes128 napisał(a):Na razie w planach 6 lub 4 osoby . Jak będzie to się okaże , oczywiście termin czerwiec lub wrzesień po sezonie , mniejszy tłok na plaży i ceny. Mojemu mężowi marzy się Hiszpania a to daleko i ceny w euro . Jak coś to można zaklepać euro camping. Znajomy był we Włoszech i 3 tygodnie z żoną i dzieckiem zapłacił 1600zł za camping. Wyjazd fajny ale daleko a Włochy jakoś mnie nie urzekają .
agnes128 napisał(a):A byłaś może w czerwcu w Baśce Voda ciekawi mnie jaka pogoda i ilu wczasowiczów przebywa na plaży . My wolimy spędzać wakacje poza ścisłym sezonem jak jest mniejsza liczba ludzi i jest taniej . Chorwacja przypadła mi do gustu, jest stosunkowo tania i wolność jakiej się nie ma jeżeli przebywasz na wykupionych wycieczkach typu Egipt,Turcja itp.
agabe napisał(a):agnes128 napisał(a):A byłaś może w czerwcu w Baśce Voda ciekawi mnie jaka pogoda i ilu wczasowiczów przebywa na plaży . My wolimy spędzać wakacje poza ścisłym sezonem jak jest mniejsza liczba ludzi i jest taniej . Chorwacja przypadła mi do gustu, jest stosunkowo tania i wolność jakiej się nie ma jeżeli przebywasz na wykupionych wycieczkach typu Egipt,Turcja itp.
my tez planujemy odwiedzic w przyszłym roku w czerwcu te miejscowosc i mam nadzieje ze uda nam sie znaleśc rozsądną kwatere dla 4 os.rodzinki z rocznym bąblem-jestem początkująca na tym forum ale do czerwca powinna w poznac dzięki Waszym relacjom Chorwację
agnes128 napisał(a):Z racji przebytej choroby nie mogę narażać nogi na kontuzje a sporty zimowe są zbyt ryzykowne więc odpadają. Więc w zimie jak byliśmy w Zakopanym to troszeczkę po szlakach gdzie się dało to byliśmy raczej spacerowe trasy i super sprawa baseny termalne Bukowina Tatrzańska. Jeśli nie byłaś to polecam , ciągle się rozbudowują . Powstaje też hotel. Znajomi też planują wyjazd do Hiszpanii więc może coś z tego wyniknie. Najgorsza jest podróż długa , Chorwacja jest bliżej i poza sezonem mniej ludzi , a w Hiszpanii to nie wiem , w sierpniu chyba najwięcej jest ludzi.
Aisza napisał(a):agabe napisał(a):agnes128 napisał(a):A byłaś może w czerwcu w Baśce Voda ciekawi mnie jaka pogoda i ilu wczasowiczów przebywa na plaży . My wolimy spędzać wakacje poza ścisłym sezonem jak jest mniejsza liczba ludzi i jest taniej . Chorwacja przypadła mi do gustu, jest stosunkowo tania i wolność jakiej się nie ma jeżeli przebywasz na wykupionych wycieczkach typu Egipt,Turcja itp.
my tez planujemy odwiedzic w przyszłym roku w czerwcu te miejscowosc i mam nadzieje ze uda nam sie znaleśc rozsądną kwatere dla 4 os.rodzinki z rocznym bąblem-jestem początkująca na tym forum ale do czerwca powinna w poznac dzięki Waszym relacjom Chorwację
Witaj Agabe! Jeśli wybraliście z rodzinką Baśką Vodę na kolejne wakacje,to wybór jest w pełni trafiony! Jestem pewna,że będziecie bardzo zadowoleni z miejscowości,pogody i przepięknych chorwackich krajobrazów.
Baśka Voda może być również dobrą bazą wypadową do zwiedzenia wielu innych miejscowości. Pozdrawiam!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne