Aisza napisał(a):Sama nie wiem,co w tym miasteczku jest takiego,że przyciąga niczym magnes .
Wielu przyciąga .... a jeden śpiewa U Basku Vodu
Aisza napisał(a):Sama nie wiem,co w tym miasteczku jest takiego,że przyciąga niczym magnes .
Janusz Bajcer napisał(a):Aisza napisał(a):Sama nie wiem,co w tym miasteczku jest takiego,że przyciąga niczym magnes .
Wielu przyciąga .... a jeden śpiewa U Basku Vodu
Aisza napisał(a):....Właśnie chciałam wkleić tą piosenkę i te cudowne widoczki z Baśkiej Vody
agnes128 napisał(a):Mieszkam na osiedlu Przylesie. Nasza ostatnia gospodyni mieszka w Baśce 50 lat a urodziła się w Breli , jeden syn mieszka z nią a drugi w Breli. Apartament fajny ale tam gdzie byłaś lepsze warunki , nasza gospodyni była bardzo miła rodzinna atmosfera też jest dobra . Zresztą mieliśmy zostać na Istrii ale nie spodobało mi się tam i trzeba było przejechać kawałek drogi w Baśce byliśmy pózno 19 dlatego decydowaliśmy się szybko . Wrzesień na Istrii jest jakiś jesienny i nie ma kochanych gór
agnes128 napisał(a):A na jakiej plaży bywaliście najczęściej w Baśce? Bo nasza to naprzeciwko hotelu Krystyna napisałam polską nazwę bo nie pamiętam
agnes128 napisał(a): A byłaś Aisza na Istrii?
agnes128 napisał(a): A czy byłaś w miejscowości Podgora? Bo zdjęcia nigdy nie oddają rzeczywistości.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne