Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2010 i nie tylko

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
amadeus222
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amadeus222 » 28.02.2012 18:08

Szukam kwater w miejscowości Baśka Voda mam takie pytanie czy macie jakies namiary na kwatery w tych okolicach (2 cztero-osobowe rodziny) czyli 8 osób ) jeżeli tak to proszę o kontakt i jakieś namiary ewentualnie ceny co i za ile wybieramy sie w pierwszej połowie lipca 4-15.07.2012r.Za pomoc będę bardzo wdzięczny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 29.02.2012 20:56

Witaj agnes! Jak miło znów Cię usłyszeć! :D
Barcelona,z tego co mówisz,musi być bardzo piękna!I to fajnie,że razem z małżonkiem połączyliście przyjemne z pożytecznym :wink: Jak to mówią: i dla duszy,i dla ciała... :D
Może mnie,kiedyś,ale jeszcze w tym wcieleniu :wink: uda się zobaczyć to cudowne miasto...

Szkoda,że Twoim znajomym Baśka Voda nie przypadła do gustu..:cry: ,ale rzecz jasna,każdy woli co innego...W gruncie rzeczy cała Chorwacja jest piękna!

p.s. Może wkleisz kilka fotek z tej wyprawy? :smo:

Pozdrawiam!
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 29.02.2012 21:15

amadeus222 napisał(a):Szukam kwater w miejscowości Baśka Voda mam takie pytanie czy macie jakies namiary na kwatery w tych okolicach (2 cztero-osobowe rodziny) czyli 8 osób ) jeżeli tak to proszę o kontakt i jakieś namiary ewentualnie ceny co i za ile wybieramy sie w pierwszej połowie lipca 4-15.07.2012r.Za pomoc będę bardzo wdzięczny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Jedyny znany mi i sprawdzony namiar dla tak licznej grupki, to www.apartment-mateo.com.
Jeśli chcesz dowiedzieć się o nim trochę więcej,musisz cofnąć się o kilka stron..tam, w miarę dokładnie,jest wszystko opisane... :D
p.s. Chow 26 będzie tam kwaterował od 30.06.-07.07.12 .On się pewnie orientuje w aktualnych cenach za te apartamenty.
:papa:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 29.02.2012 21:20

greg088 napisał(a):Witam forumowiczów :)

Mam pytanie/prośbę o sprawdzone kwatery/apartamenty w Baśkiej Vodzie. Byłem kilka lat temu na kempingu w Baśko Polje, ale teraz wolałbym wrócić tam i mieszkać już poza przyczepą :)

Pomoże ktoś?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Chętnie pomogę! W miarę możliwości! :wink:
Powiedz czego i dla ilu osób szukasz?A może poczytaj od pierwszych stron ten temat..myślę,że znajdziesz coś,co Ciebie zainteresuje. Pozdrawiam!
greg088
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg088 » 01.03.2012 13:18

Najchętniej szukam czegoś na samej plaży, ale nie wiem czy jest taka szansa:) Dla 4 osób:)

No i teraz zaczynam dokładnie przeglądać ten temat!;)
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 02.03.2012 13:38

W pierwszej linii brzegowej zawsze jest szansa na znalezienie jakiegoś lokum(nawet jadąc w ciemno..),trzeba się jednak liczyć z wyższą ceną za apartament.
Apartamenty,w których urlopowałam oddalone są od morza od 50 do 250m.
Dla mnie odległość nie stanowi problemu..Ważny jest standard i możliwie niska cena :wink:
Szukasz apartamentu jedno- czy dwupokojowego?Z łazienką dla wszystkich,czy dla każdego pokoju oddzielnie?Z widokiem na morze,czy może na góry?...Wszystko jest ważne!..
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 05.03.2012 15:06

Teraz mam dylemat planujemy w czerwcu wyjazd do Chorwacji z teściową i gdzie ją zabrać 4 raz to nie pojadę do Baśki i rozmyślam gdzie tu można jechać , oglądałam tak zachwalaną Rogoznice ale to jakaś zatoka z mariną ,i nie ma gór a to jest minus :cry: :cry: :cry: . Chcemy jechać początek czerwca ze względu na kochaną mamusię :wink: . Jakoś wybrzeże makarskie przypadło mi do gustu , resztę można pozwiedzać , marzył mi się Hvar ale w tym przypadku to odpada :cry: . Ale , którą wybrać miejscowość nie wiem?. A ty droga Aiszo, kiedy zawitasz w Chorwacji?
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 05.03.2012 18:04

Cześć Słonko! Nie wiem,czy uda mi się w tym roku pojechać do Cro :cry: ..ale wciąż mam nadzieję!
Gdyby jednak moje ciche marzenia się sprawdziły,to i ja początkiem czerwca rozpoczęłabym urlop :wink:
Teściową,i jak napisałaś"Kochaną",musisz zabrać w naprawdę ładne miejsce,żeby ten wyjazd na zawsze utkwił w jej pamięci :wink:
Skoro nie chcesz kolejny raz jechać do Baśki,a Riviera bardzo Ci odpowiada,to może tym razem coś po drugiej stronie Makarskiej przypadnie Ci do serca?Może Tućepi?Jest śliczne(choć mnie nie podoba się tam plaża)..A może Zaostrog?mała przytulna mieścinka..dobra baza wypadowa np.z pobliskiego Drvenika promem na Hvar?albo autem do Mostaru..Dubrownika..itp.?No i ma na 'pleckach' górki!Można wspiąć się kawałek do Górnego Zaostrogu,zobaczyć właściwie już opustoszałą wioskę..
Rogoźnica może się i podobać,ale jak dobrze ujęłaś,to właściwie zatoka z mariną...a do gór daleko.Zwiedzić i owszem..ale urlopować?nieee...
Wierzę,że znajdziesz coś,co się Wam wszystkim spodoba!..Do urlopu jeszcze kawałek czasu,więc powodzenia w poszukiwaniach! :D
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 06.03.2012 11:45

Tak właśnie myślałam o Tucepi droga Aiszo :lol: :lol: :lol: . Chodzi mi o cień żeby był , bo mama nie może być długo na słońcu :wink: :wink: :wink: . Czy jest taka zła ta plaża? Blisko Hvaru to jest to :lol: :lol: :lol: .
Mój maż myślał o Makarskiej ale jak dla mnie to jest za duża miejscowość :wink: :wink: :wink: . Trzeba coś wymyślić :roll: :roll: :roll: .
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 06.03.2012 13:42

Tućepi jest naprawdę śliczne.Zwiedziłam je na rowerze,będąc w Baśkiej Vodzie .To dobry wybór agnes! Plaża jest długa,wąska i wzdłuż niej ciągnie się promenada.Ja osobiście wolę bardziej ustronne miejsca do plażowania..ale tekstylne! :wink:
Jeśli chodzi o cień,to znajdziesz go mnóstwo..a fajne miejsce do plażowania dla Mamy,na pewno znajdziesz kawałek w prawo(patrząc w stronę Makarskiej)od głównej plaży. :D
Mężusia możesz wyciągnąć na spacer do Makarskiej.Do miasta prowadzi fajna trasa i dla spacerowiczów i dla rowerów.Warto się nią przejść!..Tym bardziej,że od tej strony Makarskiej pewnie jeszcze nigdy nie oglądaliście... :wink:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 06.03.2012 19:53

agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 20.03.2012 12:10

Na szczęście w czerwcu będzie luzik :wink: :wink: :wink: więc ta wąska plaża nie będzie tak wielkim utrapieniem :wink: :wink: :wink: nie wyobrażam sobie lipca i sierpnia w tej miejscowości :roll: . Masz rację od tej strony nigdy nie szliśmy do Makarskiej . Jest tam fajna plaża szkoda ,że dla naturystów :wink: :wink: :wink: .

Nie wiem dlaczego ale riwiera makarska najbardziej przypadła mi do gustu i teraz z mężem kręcimy nosem na inne regiony :wink: :wink: :wink: .

Dlatego Tucepi to dobry wybór morze i góry to jest to :lol: :lol: :lol: . A ty droga Aiszo gdzie się wybierasz do jakiej miejscowości ?
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 02.04.2012 16:51

Witaj agnes! Dawno tu nie zaglądałam!..Pytasz,gdzie w tym roku pojadę?No nie wiem..Wszystko zależy od tego,czy uda mi się dostać urlop w czerwcu(?) :roll:
Mąż chciałby zobaczyć Istrię...ale wiem już z doświadczenia,że to w każdej chwili może ulec zmianie :wink:
Więc jeśli uda nam sie pojechać na urlop do Chorwacji,to wybór miejsca zakwaterowania będzie bardzo spontaniczny :wink:
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Wesołych Świąt !
szabranek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szabranek » 09.04.2012 10:27

w Baśka Voda byłem dwa razy w 2009 i 2010 roku. Nie powinno być problemu z kwaterą. Najwięcej znajdziesz jak wiedziesz w rejonie szkoły, może kawałeczek od plaży ale cenowo nie jest żle
szabranek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) szabranek » 09.04.2012 10:31

Jak znajdę adresy w Baśka Voda to zamieszczę
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Baśka Voda 2010 i nie tylko - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone