Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka Voda 2010 i nie tylko

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 07.11.2011 15:18

Witaj agnes! Pytasz o radę,co masz zrobić?..Jeśli masz okazję pojechać do Hiszpanii,to się nie zastanawiaj!Korzystaj! Bo może drugi raz takiej szansy nie będzie! :wink:

Ach!!!Gdybyż to mnie mój men przedstawiłł taką propozycję, nie wahałabym się ani chwili na "TAK"!!! :D
Ale na razie przede mną "andrzejki" i "sylwek"...potem spadnie śnieg i zacznę swoje "narciarskie szaleństwo".. :D
Buziaki!
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 08.11.2011 11:52

Dzięki bilety są już zarezerwowane :lol: :lol: :lol: . Życzę wspaniałej imprezy Andrzejkowej :wink: :wink: :wink: . Trzeba było podjąć szybko decyzję bo bilety coraz droższe :lol: :lol: :lol: . Teraz trzeba poczytać o Barcelonie co warto zwiedzić .
radkoski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) radkoski » 04.12.2011 23:00

Aisza napisał(a):
agnes128 napisał(a): Miała być Istria ale nasze serce zostało w Dalmacji, trochę nadrobiliśmy trasy ale nie żałujemy

My planowaliśmy pobyt w Primośtenie.Niestety,po krótkim obejściu miasteczka,doszliśmy z mężem do wniosku,że to nie to.Pojechaliśmy więc do Rogoźnicy(nasi znajomi mieli tam przyjechać następnego dnia),ale i to miasteczko nam nie przypadło do gustu.
Nie myśl sobie,że jesteśmy jakąś "wybredną" parą,ale za każdym razem,kiedy szukamy miejsca w CRO,to pierwszą rzeczą,którą oglądamy jest plaża.I nie koniecznie główna...Dla nas miasteczko,w którym się zatrzymamy musi mieć swój klimat,fajną plażę i rzecz jasna, musi być z dala od Jadranki
To wszystko znaleźliśmy w Baśkiej Vodzie i być może dlatego wylądowaliśmy tam po raz czwarty!...(a obejrzeliśmy prawie wszystkie miejscowości na Makarskiej Rivierze).

Zgadzam sie w 100%
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 05.12.2011 11:20

Zatęskniłam!!!...
Obrazek

Ale zima szybko minie..
Obrazek

Obrazek

potem szybko minie wiosna...
Obrazek

Obrazek

i znów tam pojadę..
Obrazek

:papa:
Ostatnio edytowano 18.02.2012 01:43 przez Aisza, łącznie edytowano 1 raz
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 05.12.2011 11:44

Życzę dużo śniegu :lol: :lol: :lol: , może na Święta coś spadnie 8) . Tęsknota za słoneczną Chorwacją nasila się może uda mi się pojechać na Hvar jak nic się nie skomplikuje :wink: :wink: :wink: . Pozdrowienia i buziaki :wink: :wink: :wink: .
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 05.12.2011 12:08

[quote="Aisza"]Zatęskniłam!!!...
ja juz planuje w maju:) wiec juz całkiem niedługo
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 05.12.2011 14:16

Do lata daleko,więc w wolnym czasie...zaliczam basen :D

Pozdrawiam Was serdecznie! I aby do lata !!!..... :papa:
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 24.12.2011 01:46

Wszystkim forumowiczom oraz Wam: agnes128 i agabe ,składam życzenia zdrowych,spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.

Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 28.12.2011 10:50

Zanim doczekam lata, myślami powracam do wspomnień...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...do Baśkiej Vody..
Aisza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 08.02.2012 19:17

Droga agnes ! Odezwij się po powrocie z Hiszpanii ! Opowiedz,jak tam było..?.. :hut:
chow26
Plażowicz
Podziękowanie dla Aisza

Nieprzeczytany postnapisał(a) chow26 » 20.02.2012 07:29

Aisza ślicznie dziękuję za tak wspaniały opis miejscowości Baśka Voda oraz apartamentów u Pani Ana Topic. Dzięki nim zdecydowałem się na pierwszy wypad do Chorwacji i właśnie na nocleg u Pani Ana :). Rozpoczynam urlop od 30.06.-07.07.12 jest ktoś w tym okresie w Baśka Voda ??
Aisza
Croentuzjasta
Re: Podziękowanie dla Aisza

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aisza » 20.02.2012 20:39

chow26 napisał(a):Aisza ślicznie dziękuję za tak wspaniały opis miejscowości Baśka Voda oraz apartamentów u Pani Ana Topic. Dzięki nim zdecydowałem się na pierwszy wypad do Chorwacji i właśnie na nocleg u Pani Ana :). Rozpoczynam urlop od 30.06.-07.07.12 jest ktoś w tym okresie w Baśka Voda ??

Jest mi niezmiernie miło,że to co tutaj sobie skrobię,czasem bywa pomocne :wink:
Z apartamentu u Any na pewno będziesz zadowolony,jak i z wyboru miejscowości :D
Życzę udanego i pełnego wspaniałych doznań urlopu!

p.s. Nie zapomnij zabrać kremu do opalania z wysokim filtrem :wink:
:papa:
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 27.02.2012 18:25

Witam Aisza i serdecznie pozdrawiam :lol: :lol: :lol: . W Barcelonie było super szkoda że tak krótko :cry: :cry: :cry: . Najważniejsze marzenie męża spełniło się zobaczyć mecz F.C Barcelony . Niestety nie obyło się bez niespodzianek nasze autko jest w naprawie od początku lutego bo jakiś dziadek nie uważał i wyjechał nam w ostatniej chwili , dzięki niemu musimy użerać się z jego ubezpieczycielem , bo nie chce zapłacić za naprawę jedynie co udało nam się wybębnić autko zastępcze bo nie wiem czym dotarlibyśmy na lotnisko w Berlinie.

W Barcelonie byliśmy w 6 osób . Też jeżdżą do Chorwacji na wakacje jedyny minus ,że nie polubili Baśki Vody , każdy ma swoje upodobania wolą, Rogoznice ,wyspę Soltę , Makarską i w tym roku jadą też do Czarnogóry.
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 27.02.2012 18:48

W Barcelonie udało nam się zobaczyć : dzielnicę Królewską Barri gotic , świątynie Sagrada Familia, Port wraz z plażą Barcelony ( barcelonetta) .

Będąc w tym mieście należy koniecznie udać się na ulicę Rambla jest to najważniejsze centrum sklepów , knajpek i innych atrakcji turystycznych.
Napomnę że byliśmy tam nie raz
:lol: :lol: :lol: :lol: .
greg088
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg088 » 27.02.2012 23:12

Witam forumowiczów :)

Mam pytanie/prośbę o sprawdzone kwatery/apartamenty w Baśkiej Vodzie. Byłem kilka lat temu na kempingu w Baśko Polje, ale teraz wolałbym wrócić tam i mieszkać już poza przyczepą :)

Pomoże ktoś?

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Baśka Voda 2010 i nie tylko - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone