agnes128 napisał(a):A byłaś może w czerwcu w Baśce Voda ciekawi mnie jaka pogoda i ilu wczasowiczów przebywa na plaży . My wolimy spędzać wakacje poza ścisłym sezonem jak jest mniejsza liczba ludzi i jest taniej . Chorwacja przypadła mi do gustu, jest stosunkowo tania i wolność jakiej się nie ma jeżeli przebywasz na wykupionych wycieczkach typu Egipt,Turcja itp.
Tak się składa,że w czerwcu także byliśmy...i to w Baśkiej W 2006.Po raz pierwszy w Chorwacji,razem z dziećmi.Było upalnie,temperatura dochodziła do 45 stopni.Z moich obserwacji widzę,że turystów w każdym okresie jest wielu.Nie raz myślę,że Chorwaci nie mają martwych sezonów,jak u nas nad Bałtykiem Ceny w czerwcu i we wrześniu,jeśli chodzi o apartamenty,rzeczywiście są mniejsze.
Ja także lubię "wolność". I nie przeraża mnie fakt,że w kuchni stracę kilka minut Każdemu polecam taki rodzaj wypoczynku,a mając jeszcze swoje autko pod ręką,można nie jedno fajne miejsce zobaczyć!
W zeszłym roku w drodze powrotnej zwiedziliśmy Plitvickie Jeziora!Szczerze polecam Ci obejrzenie tego cudownego zakątka!Przepiękne wodospady,jeziora schodzące kaskadowo..po prostu cud natury!...