kasiuniap1987 napisał(a):a czy mają oni jakąs stronę internetową albo maila żeby do nich napisać?? Aisza byłaś u nich osobiście a jeśli tak to jak wrażenia i ceny?
Byłam i u niej i u niego.Niestety nie mają stron internetowych z tymi apartamentami,chociaż do Any można napisać na email: drazen.topic(at)st.t-com.hr
Co Ci mogę napisać?..Mate(przemiły starszy pan),ma dom za kościółkiem.W 2006 płaciliśmy za 4 osoby(apartament z kuchnią,łazienką i balkonikiem+pokój z łazienką)40e.
Na powitanie dostałam flaszkę swojskiego winka i codziennie świeżą sałatę,ziemniaczki i limonki od gospodyni.Mieliśmy też możliwość korzystania z grilla przy domu.Standard,jak na fotkach u Ivo.
Jedyny minus(choć nie wszystkim może to przeszkadza!),to bliskość kościelnej dzwonnicy,która oznajmia czas co kwadrans
Ana ma własny dom(oprócz pensjonatu Mateo),w którym mieliśmy okazję być przez dwie doby.Są tam fajne,nieduże apartamenty(przynajmniej w takim sama byłam!)-pokój z kuchnią i łazienką(parter)i jeszcze jakiś apartament na piętrze.Za nasz apartament płaciliśmy tego roku 30e.Standard wyższy,niż u Mate.
Ale w pensjonacie Mateo też są dwa apartamenty.Tyle,że dwupokojowe(sypialnia,salon z kuchnią i łazienka).
Myślę,że jeślibyś niczego wcześniej nie znalazła,to najlepiej byłoby pojechać w "ciemno",poświęcić na miejscu z pół godzinki i na pewno znalazłabyś coś,co by Ci się spodobało pod względem standardu i ceny...a nawet lokalizacji.
Wierz mi!Ja nigdy nie rezerwowałam niczego wcześniej.Pakowałam walizki,a na miejscu(to też zawsze była niewiadoma,dokąd pojadę,jakie miasteczko mi się spodoba),szukałam lokum,które by mnie zadowoliło...I zawsze było fajnie