Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witajcie . Zasiadam i ja do czytania i ogladania . Relacja i fotki zapowiadaja sie ciekawie . Powspominam razem z Wami . Pozdrav Ps. Arbuz z " dopelnieniem " smakuje pewnie wybornie ! Ja degustowalem wersje z melonem.
Arbuz smakował wybornie. wycięliśmy dziurkę odkręciliśmy butelkę i nabiliśmy nią arbuza. Co jakiś czas nakłuwaliśmy go żeby nabierał szybciej rakiję. wypił tylko pół litra. więcej nie chciał. Słaba głowa drugie pół litra trzeba było wypić tradycyjnie, zakąszając arbuzem
2011 to już wyjazd z naszymi dziećmi dwie córki 17 i 15 lat chcieliśmy im pokazać Chorwację i jednocześnie zwiedzić kolejne miejsca. Wyjazd rodzinny z biura podróży autokarem do hotelu Dubravka oczywiście w Baśkiej Vodzie. Sam hotel większy i bliżej plaży, wyżywienie porównywalne z willą Marić, dobre jak dla nas. Minusy to brak lodówki w pokojach i obóz młodzieżowy na terenie hotelu.
Zaglądając tu nie spodziewałem się aż takich wrażeń... Arbuz z rakiją Jako że za rakiją w czystej postaci nie przepadam, to w "formie arbuza" , myślę warta spróbowania. Inspirujące.
No i jeszcze ta Lady Pi Pi Sprawiłeś, że pewne obrazy będą mi towarzyszyły przez sporą część dzisiejszego dnia
Drugi raz gdy przyjechaliśmy do Baśkiej Vody nie spodziewaliśmy się że możemy odkryć w tym mieście jeszcze coś czego nie widzieliśmy. Okazało się że odkryliśmy jeszcze fajniejsze miejsca. Mniej było pijanego arbuza i Karlovaćko a więcej spacerów.