Kacper111 napisał(a):Wczoraj wróciliśmy z Baska(wyspa KRK),wprawdzie jest po sezonie ale jak ktoś ma jakies pytania to chetnie odpowiem-Pozdrowionka
Bahama napisał(a):Kacper111 napisał(a):Wczoraj wróciliśmy z Baska(wyspa KRK),wprawdzie jest po sezonie ale jak ktoś ma jakies pytania to chetnie odpowiem-Pozdrowionka
Pozdrawiam ! Już planuję Baskę na przyszły rok ! Może jakieś zdjęcia z tego miejsca mógłbyś przesłać ??? Jakie plaże ? Atrakcje ? Czy dzieci nie będą się nudzić ? (8 lat) Gdzie można ewentualnie pojechać ? Czy sporo apartamentów do wynajęcia ? dzieki z góry ! Artur
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
seaside napisał(a):Jedziemy do Baski w sobotę, szukamy kampu. Nie wiesz jak kształtują się aktualne ceny noclegów?
Jaka pogoda była?? To ostatnio wszystkich nurtuje
Janqes napisał(a):Bahama napisał(a):Kacper111 napisał(a):Wczoraj wróciliśmy z Baska(wyspa KRK),wprawdzie jest po sezonie ale jak ktoś ma jakies pytania to chetnie odpowiem-Pozdrowionka
Pozdrawiam ! Już planuję Baskę na przyszły rok ! Może jakieś zdjęcia z tego miejsca mógłbyś przesłać ??? Jakie plaże ? Atrakcje ? Czy dzieci nie będą się nudzić ? (8 lat) Gdzie można ewentualnie pojechać ? Czy sporo apartamentów do wynajęcia ? dzieki z góry ! Artur
Co do Baski to ja chętnie opowiem przy kawce
Bahama napisał(a):Janqes napisał(a):Bahama napisał(a):Kacper111 napisał(a):Wczoraj wróciliśmy z Baska(wyspa KRK),wprawdzie jest po sezonie ale jak ktoś ma jakies pytania to chetnie odpowiem-Pozdrowionka
Co do Baski to ja chętnie opowiem przy kawce
Faktycznie ! Niedaleko mamy ! Niedawno z kolegą Emesem z Gostynia umawiałem się na pogaduchy o Fiatach z kącika punto na stacji Petrochemi w Borku Może się znacie ?