iwoniczanka napisał(a):Nie rozumiem fenomenu Baski-serio lubicie się kisić w kupie ludzi, leżących od siebie w odległości 50 cm?
Byłam w Basce kilka lat temu. Cały pobyt to może z 1,5h, zwieńczony mega kłótnią, bo dojechaliśmy późno (poplażować), a tu taki kanał! "Najpiękniejszej plaży" nie było widać spod kolorowego morza kostiumów, a właściwie, to ciężko było rozróżnić pojedyncze osoby-wszystko było jedną pstrokatą masą.
Mocno wkurzeni i pokłóceniwyjechaliśmy z tego jarmarku i przez przypadek-jadąc jakimiś drogami prowadzącymi przez krzaczory, trafiliśmy na świetną plażę z ciekawym klimatem. Dzięki temu pewnie nie pozabijaliśmy się tam
![]()
Czy ktoś może mi powiedzieć, co tam jest takiego fajnego, że ludzie ciągną, jakby co darmo tam rozdawali?
Sylvvia napisał(a):aurea-krk.com/Location.aspx?idLokacija=1412 Co sadzicie o tej lokalizacji ? Niby jest 700m od plazy ,ulicy nie znam,ale czy tam jest jakis port chyba ... czyli plaza marna ?
iwoniczanka napisał(a):Nie rozumiem fenomenu Baski-serio lubicie się kisić w kupie ludzi, leżących od siebie w odległości 50 cm?
Czy ktoś może mi powiedzieć, co tam jest takiego fajnego, że ludzie ciągną, jakby co darmo tam rozdawali?
O tej porze??atomic napisał(a):Witajcie,
Szukam fajnej kwaterki w Basce, priorytet to duży taras z widokiem na morze. Aha, no i żeby za daleko od morza nie było, choć nie musi być od razu w pierwszym szeregu![]()
Byłem w Basce kilka lat temu i szukałem w ciemno, teraz jadę pierwszy raz z małym dzieckiem dlatego wolałbym zarezerwować wcześniej. Prośba o podesłanie jakichś namiarów, zdjęć itd itp, jeżeli ktoś już trafił na mniej więcej podobny apartman
Anai napisał(a):O tej porze??atomic napisał(a):Witajcie,
Szukam fajnej kwaterki w Basce, priorytet to duży taras z widokiem na morze. Aha, no i żeby za daleko od morza nie było, choć nie musi być od razu w pierwszym szeregu![]()
Byłem w Basce kilka lat temu i szukałem w ciemno, teraz jadę pierwszy raz z małym dzieckiem dlatego wolałbym zarezerwować wcześniej. Prośba o podesłanie jakichś namiarów, zdjęć itd itp, jeżeli ktoś już trafił na mniej więcej podobny apartmanW Bašce? ... i jeszcze fajny ma być, i blisko morza?
To chyba na październik
A gdzie ja napisałam, że o tej porze chcesz jechać?atomic napisał(a):A gdzie ja napisałem, że o tej porze ???
atomic napisał(a):wyjazd planowany jest na połowę września i wtedy tłumów nie ma...
Anai napisał(a):A gdzie ja napisałam, że o tej porze chcesz jechać?atomic napisał(a):A gdzie ja napisałem, że o tej porze ???
O tej porze szukasz - połowa czerwca, to nie jest wcześniej, zwłaszcza jeśli idzie o tak obleganą miejscowość jaką jest Baška. Kolego...
atomic napisał(a):wyjazd planowany jest na połowę września i wtedy tłumów nie ma...
Tego też nie napisałeś a jak się okazuje dużo się nie pomyliłam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje