baśkag napisał(a):Witam serdecznie, przeczytałam wiele już na tym forum i Baśka podoba mi się z waszych opisów.
Mam jeszcze kilka pytań na które nie znalazłam odpowiedzi a jeżeli są to stare i nie wiem czy aktualne.
Wybieramy się do baśki w składzie 2+ 3 dzieci do dzielnicy Zarok przełom czerwca i lipca. Gdzieś czytałam że kursuje do centrum jakiś pociąg- ttraktor tylko był to stary wpis i jeśli mógłby mi ktoś potwierdzić czy to nadal jest aktualny środek transportu?
CZy z dzieciakami Zarok to dobre miejsce na plażowanie. Ktoś mówił że jest tam wąska plaża, a może lepiej wybrać bardziej centrum ? może przełom czerwca i lipca nie będzie jeszcze tłumów? Był ktoś o takim czasie?
Czy w baśce jest plac zabaw dla dzieci lub jakieś zjeżdżalnie na plaży, też gdzieś pisało w jednym miejscu ale to był jakiś stary post chyba bo więcej już się nie natknęłam na takie informacje.
I ostatnie pytanie czy z tej dzielnicy Zarok do centrum faktycznie jest blisko spacerkiem? czy 15 min wystarczy żeby dojść?
Z góry dziękuję z odpowiedzi i pozdrawiam
Wg mnie w tym terminie w Baśce będzie ciężko coś znaleźć za rozsądne pieniądze. Ponadto nastawcie się na tłumy, nawet na Zarok. Jest tam cudnie, ale w sezonie .... - zresztą kto co lubi. Może jeśli dzieci są jeszcze dość małe pomyślcie o terminie ok połowy czerwca lub początek września.