tomsg napisał(a):Forr napisał(a):Wróciłem dziś rano i potwierdzam spostrzeżenia Darmara, były problemy z noclegiem. My znaleźliśmy szybko (sobota koło 15)
jaranna pisał że jest dużo pustych kwater, jade z żoną i małym dzieckiem, wiec zadowoli mnie nawet 2+0. Czy przyjazd o 8-9 rano w niedziele jest dobrym pomysłem?Forr napisał(a):Co do tłoku: na plaze szedlem o 7 w drodze do sklepu, rozkladalem sprzet i nie bylem pierwszy
Nie wiem czy dobrze rozumiem, rano o 7 rozkładales na plaży ręczniki, które 2 godziny oczekiwały na Wasze przybycie?
PS napisz jakie plaże, czy dużo było jezowców, jaka temp wody, czy opłaca się wziąść maske i płetwy...? Pozdrawiam, Tomek
My właśnie zajechaliśmy o 9 w niedzielę , miejsca na plaży zawsze są najwięcej bliżej Zaroku, jeżowce to mit występujący w Basce tylko na skałkach kilka m pod wodą po bokach plaży. Dno do boi tj ok 100m od brzegu jest piaszczyste stąd może mniej ciekawe dla pływania z maską (koniecznie - to coś eskcytującego i najlepiej w pobliżu skałek dno widać do kilku jeśli nie więcej metrów w tym jeżowce których inaczej bym nie zobaczył)