maslinka napisał(a):Przegapiłam początek relacji, ale już jestem. Zapowiada się bardzo ciekawie, a na Krku jeszcze nie byliśmy Mimo 21 wyjazdów do Cro
piekara114 napisał(a):Ja tam lubię poczytać...
mchrob napisał(a):Ja też nic przeciwko długim tekstom nie mam
Kapitańska Baba napisał(a):Fajne fale
Na Krk byłam tylko raz kilka godzin więc czytam z ciekawością
Bbee88 napisał(a):Przyłączam się do relacji Chętnie poczytam, sama pisać nie umiem ciekawie, tylko zdjęcia wrzucam
Bartek81 napisał(a):Hej, dołączam do relacji. Na wyspie byliśmy tylko w odwiedzinach jakieś 7 lat temu , więc z przyjemnością popatrzę , tym bardziej że co jakiś czas biorę ja pod uwagę na urlop.
Bartek81 napisał(a):Ps.tez jestem z Opola ( w jakim rejonie takie gradobicie ?)
yarko2000 napisał(a):Będę zaglądał i oglądał foty
Nefer napisał(a):Z przyjemnością będę zaglądał, Krk to był nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji w 2000 roku .
I w sumie mało pamiętam już z tamtego pobytu...
piekara114 napisał(a):U mnie identycznie, a 14 pobytów...Na razie nie ma planów, aby to zmienić...Kasia i Krzyś napisał(a):Pomimo 8 pobytów w Cro, wyspa KRK jakoś nigdy nie stała się naszym celem wakacyjnym, w 2024 też się nie zanosi. Może 2025?
Czekam na te widoki, zwłaszcza z góry.
Dawigs napisał(a):Jak widać na powyższych zdjęciach kolejny dzień nie przynosi wielkiej zmiany pogody. Przynajmniej nie pada więc po śniadaniu idziemy pospacerować. Jest pochmurno i wietrznie a morze wzburzone. Tym razem obyło się bez polarów. Sprawdzamy wodę i normalne … Bałtyk .
wiolek_lp napisał(a):Ale się Wam trafiła pogoda na początek Za to zdjęcia z plaży piękne
wiolek_lp napisał(a):Ja przeżyłam szok, gdy w październiku wyjechaliśmy z Polski w kurtkach, a o 7 rano na Krk przebieraliśmy spodnie na krótkie spodenki i klapki, bo rano było już 23 stopnie. Te kilka dni w dzień tempera wynosiła 26-27 a woda miałam 23
Miał być wyjazd spacerowy, a okazał się plażowy
piotrf napisał(a):Was Baśka powitała pogodą z gatunku "fotoextra i tyle" , nas taką pogodą pożegnała w 2011 roku , już prawie na koniec naszych wakacji
Ważne , że później było lepiej
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Was Baśka powitała pogodą z gatunku "fotoextra i tyle" , nas taką pogodą pożegnała w 2011 roku , już prawie na koniec naszych wakacji
Ważne , że później było lepiej
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży