Piotrek_B napisał(a):woka - maluchy nie nudzą się w wodzie, nawet jak będzie to bajoro przed domem
woka napisał(a):....Prawda ( z reguły) ale czy rodzić od rana do wieczora tego malucha będzie trzymał w wodzie Moim zdaniem- nie......
woka napisał(a):....Może być, że będzie super, że będzie miał z kim się bawić ale większe prawdopodobieństwo dobrej zabawy jest w Baśce.....
barbamama napisał(a):Moje moze sie moczyc caly dzien, ale - wlasnie - jak ta starobaskowa plaza wyglada? Na filmie jakby mocno kamienista, skalista - dobrze widze? To tam jedyna plaza? Wydaje sie trudno dostepna - jakie jest dojscie?
Po opisach Baski , w szczegolnosci gwizdzacej kolejki i kramow z badziewiem chyba sie nie zdecyduje... zamiast plywania, zabawy w malowanie kamykow, wloczenia sie w spokoju po gorach i waskich zaulkach tudziez saczenia winka w swojskiej konobie bedziemy mieli wierzganie w strone wesolego miasteczka.
Opiszcie mi uczciwie Stara Baske .
barbamama napisał(a):Moje moze sie moczyc caly dzien, ale - wlasnie - jak ta starobaskowa plaza wyglada? Na filmie jakby mocno kamienista, skalista - dobrze widze? To tam jedyna plaza? Wydaje sie trudno dostepna - jakie jest dojscie? ....
barbamama napisał(a):....Po opisach Baski , w szczegolnosci gwizdzacej kolejki i kramow z badziewiem chyba sie nie zdecyduje... zamiast plywania, zabawy w malowanie kamykow, wloczenia sie w spokoju po gorach i waskich zaulkach tudziez saczenia winka w swojskiej konobie bedziemy mieli wierzganie w strone wesolego miasteczka.....
barbamama napisał(a):....Opiszcie mi uczciwie Stara Baske .
barbamama napisał(a):Super dla kazdego, czyli jak szampon familijny ? Zapytam wprost - jest tlok czy nie? Jakbyscie to mieli porownac z np. Leba, pomijajac widoki oczywiscie, to ?.... Trzy kryteria: halas, zaludnienie na m2, pompowane zamki itp. koszmarki. Bo to mamy na co dzien, w wakacje chce slyszec CYKADY .
mkm napisał(a):Barbamamo !
Jeżeli boisz się kamyczkowych plaż w Starej Basce , to wybierz piaszczystą
Moja propozycja to - http://www.mesites.cz/gojko.php
Pozdrav.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne