Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baśka, Baśka i coś jeszcze wrzesień 2011

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacck77
Croentuzjasta
Baśka, Baśka i coś jeszcze wrzesień 2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 02.07.2012 15:13

Za bardzo do pisania relacji to ja nie nadaję się ,ale może zdjęcia przekażą więcej niż moje pisanie:)
[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/404/1111yx.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 04.07.2012 20:04

Piękny widok i czekam na ciąg dalszy.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 04.07.2012 22:10

Napisać relację to nie jest prosta sprawa, ja raczej nie mam do tego powołania. Powiedzmy ,że to będzie małe streszczenie.

Wrzesień zeszłego roku postanowiliśmy spędzić w Chorwacji i Czarnogórze. Wyjazd jak zawsze w ciemno z okolic Piły , ja z Żonką i 1,5 rocznym Synkiem i troje dorosłych znajomych drugim autem. Kilka dni przed wyjazdem postanowiliśmy ,że kwater będziemy szukać w Baśce Vodzie co też uczyniliśmy zaraz po przyjeździe. Trasę pokonaliśmy na raz , jechaliśmy przez Niemcy ,Austrię i Słowenię a potem autostradą w Cro. Po około 22 godzinach podróży znaleźliśmy się na miejscu przy ulicy Naputica i zmagaliśmy z poszukiwaniem noclegów-). A ponieważ podaż znacząco przewyższała popyt , było to bardzo proste zadanie. Tak wyglądała Baśka Voda 3 września 2011 chwilę przed godziną 17.

[url][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/594/basia2.jpg/]Obrazek[/url]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

Wynajęliśmy śliczny apartamencik przy ulicy Naputica, pozwólcie ,że nazwę podam za dwa miesiące ( bo w tym roku też chcę tam tydzień spędzić), a jak zrobię reklamę to jadąc w ciemno pewnie nie będzie miejsca już dla mnie:P . Wynajęliśmy 3 dwuosobowe apartamenty( jeden znajomy spał sam) ,za 5 dorosłych płaciliśmy 55 euro za dobę . Moim zdaniem cena bardzo atrakcyjna. cdn.

Powrót do Nasze relacje z podróży