napisz mi swoj a ja odpisze na twoj mail OK moze wiesz jak wyslac na pw ,bo ja sie tutaj gubie czekamKasiuna napisał(a):tutaj ma ci go napisac mojego maila.andrzej.k napisał(a):daj mi maila to wysle ci to co w tym roku znalazlem na makarskiej rivie. ja osobicie zarezerwowalem juz w Igrane .
Kasiuna napisał(a):haa...haha...haa... widocznie cos kojarzysz,cos na Basce????woka napisał(a):Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, ...
Bascie .... nie kojarzę takiej miejscowości.
Może chodzi o Baska na KRK lub o Baska Voda ?
Kasiuna napisał(a):haa...haha...haa... widocznie cos kojarzysz,cos na Basce????woka napisał(a):Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, ...
Daruj sobie ok !!! nie odpisuj jak cie nie pasuje.woka napisał(a):Kasiuna napisał(a):haa...haha...haa... widocznie cos kojarzysz,cos na Basce????woka napisał(a):Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, ...
Ja tak, gorzej z Tobą.
Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, chodzi mi o konkretne dane z telefonem i innymi danymi, od prywatnych ludzi bez posrednikow oczywiscie sprawdzone i godne polecenia!!! DZIEKUJE
ok jak mozesz pomoc to pomgaj ,bo nie bardzo rozumniem o czy piszesz ok!to jak tam mozna dojechac ?jak juz raz bede tam, to tez bede madrzejsza a chorwacja to tereny gorzyste z tego co wiem a bylam nie raz, tylko nie w tym mniejscu.czekam na odp dla ludzi mile nastawionych do zycia obojetnie co sobie ktos pomysli.piotrulex napisał(a):Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, chodzi mi o konkretne dane z telefonem i innymi danymi, od prywatnych ludzi bez posrednikow oczywiscie sprawdzone i godne polecenia!!! DZIEKUJE
Wyluzuj
Ludzie chca Ci pomoc
Piszesz o Basce i pytasz sie o autostrade a to moze wskazywac, ze mylisz miejscowosci. No chyba ze zadajesz to pytanie nia majac pojecia gdzie lezy miejscowosc o ktora pytasz i nawet nie zerknelas na mape a to jeszcze gorzej
Zreszta dajesz temat byc moze w nieodpowiednim miejscu
Jak oczekujesz pomocy to postaraj sie zadac sensowne pytanie
To tak jakbym zapytal czy w naszym kraju w miejscowosci Osiek znajde jakas fajna knajpe
Powrót do Naturystyczna Chorwacja