napisał(a) Kasiuna » 14.02.2011 13:33
piotrulex napisał(a):Kasiuna napisał(a):piotrulex napisał(a):Kasiuna napisał(a):potrzebuje namniary na apartamenty w Bascie, chodzi mi o konkretne dane z telefonem i innymi danymi, od prywatnych ludzi bez posrednikow
oczywiscie sprawdzone i godne polecenia!!! DZIEKUJE
Wyluzuj
Ludzie chca Ci pomoc
Piszesz o Basce i pytasz sie o autostrade a to moze wskazywac, ze mylisz miejscowosci. No chyba ze zadajesz to pytanie nia majac pojecia gdzie lezy miejscowosc o ktora pytasz i nawet nie zerknelas na mape a to jeszcze gorzej
Zreszta dajesz temat byc moze w nieodpowiednim miejscu
Jak oczekujesz pomocy to postaraj sie zadac sensowne pytanie
To tak jakbym zapytal czy w naszym kraju w miejscowosci Osiek znajde jakas fajna knajpe
ok jak mozesz pomoc to pomgaj ,bo nie bardzo rozumniem o czy piszesz ok!to jak tam mozna dojechac ?jak juz raz bede tam, to tez bede madrzejsza a chorwacja to tereny gorzyste z tego co wiem a bylam nie raz, tylko nie w tym mniejscu.czekam na odp dla ludzi mile nastawionych do zycia obojetnie co sobie ktos pomysli.
Spoko
Ja pasuje
Jesli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem i nie czaisz, ze zadajesz "pytanie" na ktore nie idzie odpowiedziec to ja naprawde nie pomoge. Masz rowniez problem ze zrozumialym pisaniem itd. Tak naprawde to wydaje mi sie ze Ty nic nie chcesz sie dowiedziec tylko "wbic szpileczke" i poTrollowac
Najlepszego
Czytam ze zrozumnieniem ,nie martw sie wszystko do mnie dochodzi,tylko niewiem dlaczego inni sie czepiaja i szukaja zaczepki????niewiem?,ja pytam wiec jak ktos chce odpowiedziec to odpowiada!!! TUTAJ SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA ANDRZEJA K. DZIEKI !!!nie mnial problemu z odp. na moje pytanie i o to mi chodzilo.DLA WSZYSTKICH INNYCH MILEGO DNIA ZYCZE