Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BASENY na campingach

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BUENAVISTA007
Globtroter
BASENY na campingach

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 28.07.2009 23:32

Witajcie, czy Ktoś wie gdzie są campingi z basenem dla dzieciaków? Męczą mnie moje dzieci żeby na campingu był basen :roll: (w zeszłym roku bylismy na solarisie w Szybeniku i miały basen - przy plaży mały ze słoną wodą ale im wystarczał). W grę wchodzi region Dalmacji od PAG :arrow: w dół na południe - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.

Dzięki.
INEZ26
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) INEZ26 » 29.07.2009 18:47

Witam ,
my też byliśmy w zeszłym roku w Solarisie. W tym roku wybieramy się do ZATON a potem niżej do SOLITUDO . W obu z tego co czytałam i widziałam na zdj. są bawseny dla dzieci. Tylko wydaje mi się że oba droższe niż Solaris.
Życzę miłego wypoczynku
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 29.07.2009 20:34

Sprawdzałem na ZATOnie są kosmiczne ceny i brak teraz wolnych miejsc, a my jak zwykle jedziemy bez żadej rezerwacji. :lol:

INEZ26 napisał(a):Witam ,
my też byliśmy w zeszłym roku w Solarisie. W tym roku wybieramy się do ZATON a potem niżej do SOLITUDO . W obu z tego co czytałam i widziałam na zdj. są bawseny dla dzieci. Tylko wydaje mi się że oba droższe niż Solaris.
Życzę miłego wypoczynku
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 29.07.2009 21:31

A po co wam basen jak .............morze takie piekne??????? Ja polecam aquapark wroclaw .......super basen :-))))))))))))))))))
PasyChrzanów
KONTO ZAWIESZONE

Nieprzeczytany postnapisał(a) PasyChrzanów » 29.07.2009 21:49

Z Żoną jedziemy 08.08 w rejon Rovinj - być może ten - http://www.eurocampings.pl/pl/europie/c ... ar-105186/
marta.78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta.78 » 29.07.2009 21:57

BUENAVISTA007 napisał(a): - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.

Dzięki.

a co bylo nie tak jak moge spytac.Pytam bo wybieramy sie z dziecmi do Sol polynesia w Umagu.zobacz temat Kempingi które należy omijać z daleka
slawek401
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek401 » 29.07.2009 22:09

[quote="BUENAVISTA007"]Sprawdzałem na ZATOnie są kosmiczne ceny i brak teraz wolnych miejsc, a my jak zwykle jedziemy bez żadej rezerwacji. :lol:
Na kemingu ZATON jest część bez parcel gdzie są zawsze wolne miejsca ( na ok 300 namiotów lub przyczp). Kampig jest ogromny, z tych miejsc bez parcel do morza i basenu jest ok. 700- 800m My mieliśmy rowery więc ta odległośc nie przerażała. Trzeba tam mieć b. długi kabel elektr + specjalną wtyczke kampingową. Baseny są dwa: dla dzieci i dorosłych. Kaming Najwyższej jakości, b. drogi ale wart tej ceny. Nigdy w życiu nie spotkałem lepszego. Szczególnie polecam dla małych dzieci (baseny). Slawek
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 29.07.2009 22:36

Morze piękne to fakt ale dzieciaki czują się bezpieczniej w basenie, co nie znaczy że nie wchodzą do morza. Jak bym pozielił dzień to 3/4 siedzią w morzu a reszta w basenie. Solaris w Szybeniku miał taki układ że było to i to i dzieciakom to się podobało. A wrocław - jasne mamy zaliczone, z resztą trudno znaleść aqua park który byśmy nie zaliczyli łącznie z tym pod Berlinem.

Temcza napisał(a):A po co wam basen jak .............morze takie piekne??????? Ja polecam aquapark wroclaw .......super basen :-))))))))))))))))))
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 29.07.2009 22:42

To jest nasze i naszych dzieci subiektywne odczucie. Cała Istra od Umag do Puli to bardzo duże (ogromne) miasta campingi. Bardzo sympatyczne baseny gorzej z wodą w morzu. Trochę brudna woda. Poza tym wszędzie duże odległości a my wolimy trochę mniejsze i bez takiej wystawności. Byliśmy tam w zeszłym roku jadąc z szybenika i na pytanie do dzieci gdzie im się bardzej podobało, bez zastanawiania odpowiedziały że w szybeniku, pomimo że w umag w basenach jest słodka woda o co dalej na południu raczej trudno.

marta.78 napisał(a):
BUENAVISTA007 napisał(a): - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.

Dzięki.

a co bylo nie tak jak moge spytac.Pytam bo wybieramy sie z dziecmi do Sol polynesia w Umagu.zobacz temat Kempingi które należy omijać z daleka
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 29.07.2009 22:44

slawek401 napisał(a):
BUENAVISTA007 napisał(a):Sprawdzałem na ZATOnie są kosmiczne ceny i brak teraz wolnych miejsc, a my jak zwykle jedziemy bez żadej rezerwacji. :lol:
Na kemingu ZATON jest część bez parcel gdzie są zawsze wolne miejsca ( na ok 300 namiotów lub przyczp). Kampig jest ogromny, z tych miejsc bez parcel do morza i basenu jest ok. 700- 800m My mieliśmy rowery więc ta odległośc nie przerażała. Trzeba tam mieć b. długi kabel elektr + specjalną wtyczke kampingową. Baseny są dwa: dla dzieci i dorosłych. Kaming Najwyższej jakości, b. drogi ale wart tej ceny. Nigdy w życiu nie spotkałem lepszego. Szczególnie polecam dla małych dzieci (baseny). Slawek

No własnie te odległości są straszne.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 31.07.2009 09:19

BUENAVISTA007 napisał(a):Witajcie, czy Ktoś wie gdzie są campingi z basenem dla dzieciaków? Męczą mnie moje dzieci żeby na campingu był basen :roll: (w zeszłym roku bylismy na solarisie w Szybeniku i miały basen - przy plaży mały ze słoną wodą ale im wystarczał). W grę wchodzi region Dalmacji od PAG :arrow: w dół na południe - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.

Dzięki.

Na samej Istrii jest pewnie wiecej campow z basenami niz w calej reszcie cro razem wzietej - kolega wyjezdza w niedziele i spory nacisk kladl wlasnie na basen

my tez zawsze szukamy basenu i to koniecznie ze slodka woda a ze Istria nam pasuje z wielu wzgledow to problemu nie mamy

gdyby nie ten basen i slodka woda to tych wakacji nasza 3 letnia coreczka do udanych z pewnoscia by nie zaliczyla :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.07.2009 09:38

Polecam Lanterna camp.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 31.07.2009 09:43

Ja polecam camp Zablace na Krk w miejscowości Baśka.Duży camp blisko do morza a baseny są super.
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 31.07.2009 11:06

Pakula napisał(a):Ja polecam camp Zablace na Krk w miejscowości Baśka.Duży camp blisko do morza a baseny są super.

Dziękuje - byliśmy na KRK - jest super
BUENAVISTA007
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BUENAVISTA007 » 31.07.2009 11:15

JacYamaha napisał(a):Polecam Lanterna camp.

Dzięki za podpowiedź, ale bylismy na UMAG, LATERNIE, zjeżdzilismy już całą ISTRE, baseny są faktycznie fajne ale pola campingowe strasznie wielkie i troche za dużo tam rewi mody.
Następna strona

Powrót do Kempingi