Dzięki.
INEZ26 napisał(a):Witam ,
my też byliśmy w zeszłym roku w Solarisie. W tym roku wybieramy się do ZATON a potem niżej do SOLITUDO . W obu z tego co czytałam i widziałam na zdj. są bawseny dla dzieci. Tylko wydaje mi się że oba droższe niż Solaris.
Życzę miłego wypoczynku
Temcza napisał(a):A po co wam basen jak .............morze takie piekne??????? Ja polecam aquapark wroclaw .......super basen)))))))))))))))))
marta.78 napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a): - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.
Dzięki.
a co bylo nie tak jak moge spytac.Pytam bo wybieramy sie z dziecmi do Sol polynesia w Umagu.zobacz temat Kempingi które należy omijać z daleka
slawek401 napisał(a):BUENAVISTA007 napisał(a):Sprawdzałem na ZATOnie są kosmiczne ceny i brak teraz wolnych miejsc, a my jak zwykle jedziemy bez żadej rezerwacji.![]()
Na kemingu ZATON jest część bez parcel gdzie są zawsze wolne miejsca ( na ok 300 namiotów lub przyczp). Kampig jest ogromny, z tych miejsc bez parcel do morza i basenu jest ok. 700- 800m My mieliśmy rowery więc ta odległośc nie przerażała. Trzeba tam mieć b. długi kabel elektr + specjalną wtyczke kampingową. Baseny są dwa: dla dzieci i dorosłych. Kaming Najwyższej jakości, b. drogi ale wart tej ceny. Nigdy w życiu nie spotkałem lepszego. Szczególnie polecam dla małych dzieci (baseny). Slawek
BUENAVISTA007 napisał(a):Witajcie, czy Ktoś wie gdzie są campingi z basenem dla dzieciaków? Męczą mnie moje dzieci żeby na campingu był basen(w zeszłym roku bylismy na solarisie w Szybeniku i miały basen - przy plaży mały ze słoną wodą ale im wystarczał). W grę wchodzi region Dalmacji od PAG
w dół na południe - kompletnie nie odpowiadał im klimat miasta/campingu na Istrze.
Dzięki.
Pakula napisał(a):Ja polecam camp Zablace na Krk w miejscowości Baśka.Duży camp blisko do morza a baseny są super.
JacYamaha napisał(a):Polecam Lanterna camp.