Ural napisał(a):Fajnie się czytało.
Dzięki Pozdrawiam!!!!!! serdecznie !
michago napisał(a):wikol napisał(a):Przyjemna relacja. Zwłaszcza że byłem w 2019r w Baśka Voda. Miasteczko ma taką magię że chce się wracać. Zwłaszcza widok na Biokovo.
Dziękuję, chce się wracać, mnie też jakoś ciągnie, a widok biokovo, mega, A i wjazd autem to atrakcja, he he ale wjechalem tam kiedyś parę lat temu, widok ekstra z góry, w tym roku otworzyli na górze jakiś taras widokowy więc trzeba to zaliczyc, he he he, ale droga tam taka sama, he he he
wikol napisał(a):michago napisał(a):wikol napisał(a):Przyjemna relacja. Zwłaszcza że byłem w 2019r w Baśka Voda. Miasteczko ma taką magię że chce się wracać. Zwłaszcza widok na Biokovo.
Dziękuję, chce się wracać, mnie też jakoś ciągnie, a widok biokovo, mega, A i wjazd autem to atrakcja, he he ale wjechalem tam kiedyś parę lat temu, widok ekstra z góry, w tym roku otworzyli na górze jakiś taras widokowy więc trzeba to zaliczyc, he he he, ale droga tam taka sama, he he he
Pierwszy raz byliśmy w Tucepi w 2013r, przejazd przez tunel Sveti Ilija był płatny 20kn.
Zdecydowana większość tutaj nie lubi RM dlatego tak mało wpisów , nie martw się
kibic hr napisał(a):Fajna relacja -fajny pomysł z Pulą i Wenecją. Ja mam w planach zrobić kiedyś odwrotnie-najpierw zobaczyć Wenecję i Pulę z Rovinjem a potem pomknąć do BV. Mam rezerwację u pani Vedranki na 8 nocy w lipcu lub 10 w sierpniu=ten lipcowy termin połączony z 5 noclegami w Srebreno za Dubrownikiem. Mam nadzieję,że któryś z terminów wypali. Pisałeś,że zostaliście na noc w Dubrowniku-mam nadzieję,że Vedranka nie szukała Was przez policję he he. Pozdrowienia a z tym mieszkaniem nieopodal Bałtyku -jesteście szczęściarzami.
Powrót do Nasze relacje z podróży