napisał(a) michago » 17.05.2020 22:11
-Dzień 22-Opatija2019--Obudziłem się dość wcześnie, i poszedłem na balkon. Widok miałem cudny. Wczoraj przyjechaliśmy do Opatiji około 22-iej, więc pozostał tylko balkon. Może nie tylko balkon, zdjęcia w nocy mam słabe ale odbijający się księżyc od wody i całe lewe nabrzeże, pewnie aż po Rijeke oświetlone po samą wodę, światełka sąsiednich miejscowości, wyglądały cudnie. Ciepła wczorajsza noc, leżak na balkonie daje moc, jeszcze rano byłem w Puli, skoczyłem do Wenecji, a w nocy nowa miejscowość Opatija, myślę sobie super. Poranek był fajny- kawka, super pogoda -będzie rewelacyjny dzień, i taki był, ale już ostatni. Opatija to już taki mały kroczek powrotny, już jestem wyżej, bliżej granicy niż Pula, taki ostatni oddech wyjazdu do Cro. Przez cały dzień starałem się o tym nie myśleć, małe plażowanko, spacery, obiadek. Robię mało zdjęć, bo trochę nastrój nie ten, nie narzekam- przecież wszystko co dobre musi się skończyć- i tak rewelacyjnie długo "TUUUU" byłem! Wrzucam tylko kilka zdjęć, balkon obowiązkowo:) Jutro rano wstajemy i wyjazd.
- Załączniki:
-
- Opatija-balkon-wieczór 1
-
- Opatija-balkon- Poranek
-
- Opatija-balkon- poranek-założę nogę na nogę, a co mi tam:)
-
- Opatija-Plażowanko
-
- Opatija-balkon-ostatni wieczór