napisał(a) michago » 10.05.2020 12:23
-Dzień 9-Plażowanie w Breli--Mamy dziś 10.05.2020r, niedziela -od rana siedzę i piszę, szukam zdjęć, ustawiam, przerabiam:), może za szybko, może aż taka fajna ta relacja nie jest, ale mam i tak radochę, nakręciłem się, staram się ułożyć to w jakąś całość, podobny układ- taki jaki był w rzeczywistości. Nawet jeśli to zlepek z 3 lat to i tak, podobnie było. Plażowanie, wiadomo woda, maski , Aśka się smaży, ja w cieniu, albo łażę w siną dal deptakiem, jest piwko oczywiście. Obiadek w polecanej knajpie Nautica w Breli. W tym roku, znaczy w 2019, gdzieś na zdjęciach jest brygada, która do Nas dojechała, wspólnie plażujemy, jak wspominałem. Dnia poprzedniego zarwaliśmy noc wracając z Mostaru, więc na pewno późno wstaliśmy, a jak późno to co robić -plażować. Na koniec szybki spacer, bo mecz. Pamiętam chyba dobrze, to był mecz Chorwacja-Rosja. Chyba pierwszy raz w BV w knajpie widziałem więcej tubulców niż turystów. Było coraz bliżej finału, Chorwacja dobrze sobie radziła, sam zostałem jej fanem i kibicowałem. Wyobraźcie sobie jak coś nie szło Chorwatom podczas meczu z Rosją, jeden chyba odważny Rosjanin wstawał od stolika, skakał, tańczył, krzyczał, hm myślę sobie odważny, śmieję się,- mówię do Aśki na ucho zaraz dostanie lanie, była cisza fakt, ale w sumie Chorwacja wygrała, więc skończyło się dobrze, Rosjanin ucichł, pozostał wesoły gwar w knajpie.
- Załączniki:
-
- Plażowanie w Breli
-
- Plażowanie w Breli
-
- Piwko oczywiście
-
- Tu natomiast nie plażowanie, a smażenie w Breli :)
-
- Plażowanie w Breli
-
- Plażowanie w Breli, Aśka odważna, ma na ręce .......
-
- Plażowanie w Breli
-
- Obiadek -Nautica w Breli
-
- szybki spacer bo mecz
-
- Mecz w knajpie w BV
-
- Mecz w knajpie w BV
-
- Mecz w knajpie w BV