Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bardzo tani kamping 16.08-27.08 ;)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Major
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Major » 05.08.2009 09:23

Witam serdecznie

przeglądając sporo wątków przyznam się że robi się mętlik w głowie :/
chciałbym zadać kilka konkretniejszych pytań i kilka ogolnych :P

1. Szukam bardzo taniego kampingu polecicie coś?
2. Czy jadąc w 2 osoby można znalezc cos w cenie miedzy 4.5-6e (20-25zł)?
3. Znalazłem kilka kampingów najtaniej z cennikow wychodzil Maslinom co o nim mozecie mi powiedziec?
4. Z takich tanszych to jeszcze jest Malenica, Marina Tunarica, Lupis w Loviste który z nich moglibyscie szczerze polecic?
5. Czytalem jeszcze sporo o Sveti Petar i Sukosan ze jest tam bardzo duzo prywatnych kampingów m.in U IVANA w jakiej cenie moglbym tam spedzic 10 dni? bo ze warto to juz wyczytalem :)
5. Bardzo zainteresował mnie kamping Lupis w Loviste co mozecie powiedziec o tej miejscowosci wiocha do odpoczynku tak pieknie akurat na koncu polwyspu? czy bardziej turystyczna miejscowosc?

wyjezdzam najprawdopodobniej 15.08 chcialbym tam spedzic 10dni
2 osoby, auto, namiot

Dziekuje slicznie za jakiekolwiek informacje! ;)
Pozdrawiam :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.08.2009 09:31

Z tym poziomem cenowym będzie bardzi cieżko.
Camp Pod Maslinom jest bardzo dobrym rozwiązaniem (cenowym i ze względu na wyposażenie). Jest tylko jeden problem - daleko wogóle i daleko do plaży (powrót pod bardzo stromą górę).
Co do reszty podanych przez Ciebie kampów - nie znam.
Ale powiem historię z zeszłego roku. Znalazłem taki tani gdzieś w Okolicach Omis a na miejscu - masakra. Właścieciel dopiero co chyba kupił dzaiłkę, kilof codziennie w ruchu żeby wyrwać jak najwięcej skałom, jeden węzeł sanitarny w tym dwie kabiny i tylko jedna czynna (syf), kibelek a'la Małysz, dojścia do wody brak (klif), etc...
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 05.08.2009 11:53

kempingu Lupis nie znam, ale byłam w Loviste. Sam kemping ktoś tu na forum polecał. Loviste to raczej taka dziura na końcu świata ;) Tak mówiliśmy - że jedziemy na koniec świata żeby zobaczyć zachód słońca. Loviste ma fajną knajpkę, do której podpływają łodzie motorowe (np) i tam mogą mieć podane zamówienie ;) Nie wiem jaka tam plaża... mogę tylko zdjęcia z zachodu pokazać ;)

Tunarica, to ten na Istrii? Słyszałam że cisza spokój itd, ale że czystość wody zostawia wiele do życzenia... No ale to ze względu na położenie.
Major
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Major » 08.08.2009 14:59

dzieki za odpowiedzi :)

z tego co wiem to akurat to sa polecane kampingi wiec mam nadzieje ze zadna przygoda sie nie trafi :P

Juz dziewczyna mi "truje" ze Loviste to dziura wiec nie ma gdzie wyjsc :P a rok ciezki byl czlowiek chce odpoczac :]

czekam na reszte opini! poniewaz wyjazd coraz blizej

Pozdrawiam ;)

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone