Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bardzo proszę o pomoc!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ChOOyrak
Turysta
Bardzo proszę o pomoc!

Nieprzeczytany postnapisał(a) ChOOyrak » 28.06.2009 09:37

Witam Serdecznie jak chyba każdy pragnę pojechać do Chorwacji i mam zamiar tego dokonać w tym sezonie, wcześniej byłem raz jako 18 latek (kolonie) teraz chcę odwiedzić Cro prywatnie i mam pytanie: mianowicie mam zapewniony zwrot pieniędzy z miejsca pracy ok 80% ceny za osobodzień lecz nie więcej niż 50 zł za osobodzień czyli jeśli nocleg będzie kosztował ok. 60 zł to zwrócą mi 48 zł tylko warunek jest jeden rachunek muszę mieć w złotówkach czyli w grę wchodzi wyjazd przez polskie biuro podróży które wystawi mi takowy rachunek i stąd moje pytanie moglibyscie polecić jakies dobre biuro podróży i w miare nie za drogie. Chciałbym jechac w okolice riwiery makarskiej (trogir) albo ogolnie cos w dalmacji środkowej w okolicach II polowy sierpnia. Dojazd mogę zapewnić sobie własny
z góry dziękuję za wszelkie uwagi, porady
kuba_1991
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba_1991 » 28.06.2009 09:57

Ostatnio byłem w Neckermanie żeby wypytać się o swój wyjazd i na drzwiach wisiała oferta last minute z tego co pamiętam cena była dość przystępna, dotyczyła wynajmu samych pokoi z rachunkiem nie ma kłopotu gdyż sam również prosiłem o wystawienie i zostanie on wysłany do mnie w dniu wyjazdu. Nie wiem jak wygląda sprawa w przypadku małych biur podróży, możesz również zobaczyć na allegro również bardzo dobre ceny.
iro
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iro » 28.06.2009 10:40

Za 11 euro na dobę nie znajdziesz chyba wielu ofert tym bardziej w tym terminie.
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 28.06.2009 10:59

Zobacz czy coś Cię zainteresuje w biurze Funclub. Mają dość atrakcyjne ceny.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 28.06.2009 11:31

ChOOyrak napisał(a):mianowicie mam zapewniony zwrot pieniędzy z miejsca pracy ok 80% ceny za osobodzień lecz nie więcej niż 50 zł za osobodzień czyli jeśli nocleg będzie kosztował ok. 60 zł to zwrócą mi 48 zł tylko warunek jest jeden rachunek muszę mieć w złotówkach czyli w grę wchodzi wyjazd przez polskie biuro podróży które wystawi mi takowy rachunek

Hm... Nocleg za 12 złociszy by Ci wyszedł... Za darmoszkę :)
Ja bym wzięła np. nocleg za np. 100 złotych. Minus to, co odda mi zakład pracy, to daje mi do dołożenia 50 PLN. Też niewiele. Jakbyś brał coś z wyżywieniem w hotelu - dołożyć by trzeba ze 110 złotych.

ChOOyrak napisał(a):Chciałbym jechać w okolice riwiery makarskiej (trogir)...

Trogir to nie Riwiera Makarska :(
sergris
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sergris » 28.06.2009 11:58

ChOOyrak napisał(a):Witam Serdecznie jak chyba każdy pragnę pojechać do Chorwacji i mam zamiar tego dokonać w tym sezonie, wcześniej byłem raz jako 18 latek (kolonie) teraz chcę odwiedzić Cro prywatnie i mam pytanie: mianowicie mam zapewniony zwrot pieniędzy z miejsca pracy ok 80% ceny za osobodzień lecz nie więcej niż 50 zł za osobodzień czyli jeśli nocleg będzie kosztował ok. 60 zł to zwrócą mi 48 zł tylko warunek jest jeden rachunek muszę mieć w złotówkach czyli w grę wchodzi wyjazd przez polskie biuro podróży które wystawi mi takowy rachunek i stąd moje pytanie moglibyscie polecić jakies dobre biuro podróży i w miare nie za drogie. Chciałbym jechac w okolice riwiery makarskiej (trogir) albo ogolnie cos w dalmacji środkowej w okolicach II polowy sierpnia. Dojazd mogę zapewnić sobie własny
z góry dziękuję za wszelkie uwagi, porady

Kup sobie wczasy nad Bałtykiem, a o Chorwacji z rachunkiem w złotych za taką cenę i w szczycie sezonu zapomnij.
adikos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adikos » 28.06.2009 16:42

Kup sobie wczasy nad Bałtykiem, a o Chorwacji z rachunkiem w złotych za taką cenę i w szczycie sezonu zapomnij.[/quote

nie sluchaj go tylko jedz przeciez to jest dofinansowanie a jakby nie bylo czesc kosztow Ci sie zwroci
ChOOyrak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ChOOyrak » 28.06.2009 17:37

Panowie chyba mnie co poniektórzy nie rozumieją, to jest dofinansowanie z zakładu pracy nie chodziło mi o podanie górnej albo dolnej granicy w jakiej się muszę zmieścić, chcę po prostu znaleźć dobre biuro podróży żeby pozyskac polski rachunek i mieć jakikolwiek zwrot kasy z pracy.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 28.06.2009 19:55

ChOOyrak napisał(a):Panowie chyba mnie co poniektórzy nie rozumieją, to jest dofinansowanie z zakładu pracy nie chodziło mi o podanie górnej albo dolnej granicy w jakiej się muszę zmieścić, chcę po prostu znaleźć dobre biuro podróży żeby pozyskac polski rachunek i mieć jakikolwiek zwrot kasy z pracy.

Zobacz ofertę Retman , Rainbow.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 28.06.2009 20:48

ChOOyrak napisał(a):Panowie chyba mnie co poniektórzy nie rozumieją, to jest dofinansowanie z zakładu pracy nie chodziło mi o podanie górnej albo dolnej granicy w jakiej się muszę zmieścić, chcę po prostu znaleźć dobre biuro podróży żeby pozyskac polski rachunek i mieć jakikolwiek zwrot kasy z pracy.

U mojej żony w pracy też jest częściowy zwrot pieniędzy za wczasy na podstawie faktury. W ubiegłym roku roku korzystałem z biura Sol turs. wszystko załatwiałem przez internet, a fakturę bez problemu przesłali mi pocztą.
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 28.06.2009 21:29

Korzystałem z oferyt Retman oraz Adriatyk oba biura mają ciekawą oferte. Fakture napewno ci wystawią.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 28.06.2009 21:31

Przyznaj się, chcesz wyłudzić kasę z pracy :D :evil: :D
ChOOyrak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ChOOyrak » 28.06.2009 21:52

"Przyznaj się, chcesz wyłudzić kasę z pracy icon_biggrin.gif icon_evil.gif icon_biggrin.gif"

hehe no tak ale taki przysługuje mi przywilej więc korzystam :D
i bardzo dziękuję wszystkim za sugestię

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone