napisał(a) Roland90 » 01.09.2014 22:28
Ja zostałem tak oszukany w biurze podroży (jak się zbiorę to zrobię relacje) ,że zamiast ponad jednodniowego zwiedzania Barcelony maiłem 6 godzin, ale i tak uważam ,ze warto.Uważam ,ze każdy powinien wyrobić sobie własne zdanie na temat tego miasta jak i innych europejskich , ale mnie nie podeszła (nie wróciłbym tam) , ba nie przepadam za Hiszpanią pomimo ,że wielu moich znajomych to rodowici Hiszpanie. Zdaje sobie sprawę ,że jestem w mniejszości ale mnie się ten kraj , kultura itp. nie podoba Po powrocie dowiedziałem się ,ze jest to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc w Europie jeśli chodzi o rozboje a szczególnie kieszonkowców.więc trzeba się mieć na baczności. Z racji ,że to ni sezon , nie ma tłumów , czułbym się bezpiecznie. Ceny mogą być niższe. Temperatura 15 topni jest idealna do zwiedzania nie za gorąco nie z a zimno Moim zdaniem to aż zadość na zwiedzanie tego miasta. Zwiedzisz wszystko (co powinieneś) bardzo spokojnie , bez pospiechu , poznasz ,,magię tego miasta". Z miast hiszpańskich polecam Cordobę.
Pozdrawiam