134 km - niezły wynik

wiola2012 napisał(a):Mi się wydawało, że zwiedziliśmy Barcelonę dokładnie, ale gdzie nam do Was .
wiola2012 napisał(a):134 km - niezły wynik
Co zrobić, jak lubimy się nachodzićKapitańska Baba napisał(a):Ale dla Was też bo narobiliście tych kilometrów
Takie spacery odbyliśmy swego czasu w Atenach 30 000 kroków bez problemu się robiło.... A przecież centrum do zwiedzania nie jest tam tak duże...miejsca są blisko siebie...megidh napisał(a):Razem 134 km. To chyba faktycznie sporo.
megidh napisał(a):A Grześkowi to trzeba jeszcze trochę dołożyć z uwagi na przebiegnięcie trasy maratonu.
Świetny, od razu wiadomo z jakiego miasta. Oryginał zapewne widzieliście?megidh napisał(a):W napotkanym sklepiku z pamiątkami kupiliśmy świetny magnesik.
Jak się zwiedza bez pośpiechu i jest co oglądać po drodze, to kilometry się nabijają niezauważalnie.piekara114 napisał(a):Takie spacery odbyliśmy swego czasu w Atenach 30 000 kroków bez problemu się robiło.... A przecież centrum do zwiedzania nie jest tam tak duże...miejsca są blisko siebie...megidh napisał(a):Razem 134 km. To chyba faktycznie sporo.
Wiadomo, bo to przecież symbol Barcelony.piekara114 napisał(a):Świetny, od razu wiadomo z jakiego miasta.megidh napisał(a):W napotkanym sklepiku z pamiątkami kupiliśmy świetny magnesik.
Oczywiście że widzieliśmy. Będąc w Barcelonie nie można tego odpuścić.piekara114 napisał(a):Oryginał zapewne widzieliście?
Bo to jest bardzo fajne miejsce, chociaż czytałam różne opinie na temat tej wioski. Dobrze że nie uwierzyłam w te negatywne i poszliśmy sprawdzić na własne oczy, jak tam jest.Nefer napisał(a):Poble Espanyol bardzo mi się podoba.
On jest zrobiony z takich malutkich kamyszków, co powoduje, że jest masywny i czuć jego wagę, jak się go weźmie do ręki. I nigdzie indziej takich magnesów nie wiedzieliśmy. Dobrze że Waldek uparł się, żeby go kupić, bo ja chciałam odpuścić, twierdząc że na pewno spotkamy coś fajnego pod parkiem Guell. A tam nie był żadnych sklepików z pamiątkami i zostalibyśmy z niczym.Nefer napisał(a):A magnes bardzo ładny.
wiola2012 napisał(a):Katalońska wieża z ludzi.
W Tarragonie widzieliśmy rzeźbę przedstawiającą taką wieżę. Wtedy też sobie o nich poczytałam dokładniej. Chętnie bym zobaczyła coś takiego na żywo.