Ikser napisał(a):Mam karte pekao S.A czy będę miał problemy z płatnościami w Chorwacji ?
Od sześciu lat płacę kartą z PeKaO SA i nigdy nie miałem problemów.
dids76 napisał(a):Ikser napisał(a):Mam karte pekao S.A czy będę miał problemy z płatnościami w Chorwacji ?
Od sześciu lat płacę kartą z PeKaO SA i nigdy nie miałem problemów.
Bravik napisał(a):Ikser napisał(a):Super a wszelkie płatności za autostrady prócz winiet wiadomo, ogarniacie też kartą Pekao SA ? bo mam zamiar wszystko mieć na koncie i posługiwać się głównie kartą tam gdzie mogę.
Pytanie tylko, jakie masz konto w Pekao S.A.?
Ikser napisał(a):Bravik napisał(a):Ikser napisał(a):Super a wszelkie płatności za autostrady prócz winiet wiadomo, ogarniacie też kartą Pekao SA ? bo mam zamiar wszystko mieć na koncie i posługiwać się głównie kartą tam gdzie mogę.
Pytanie tylko, jakie masz konto w Pekao S.A.?
Eurokonto mobilne
empire13 napisał(a):paulr napisał(a):2 lata temu w trogirze miałem problem z wypłatą bez prowizji... ogólnie bankomat obok bankomatu ale wszystkie co sprawdzałem doliczały. ( karta bez prowizji konto mam w HRK) jedyny plus że ta prowizja była jakaś śmiesznie niska.
Mnie się w zeszłym roku udało wypłacić bez prowizji w Trogirze. Wg apki revolut było to na ulicy Gradska 24.
Ale trochę się naszukałem bankomatu bezprowizyjnego.
No ale nie wiadomo czy w tym roku będzie tak samo
amatus1 napisał(a):Ja pod koniec czerwca sprawdzę jak sytuacja z moim kontem w pkosa ( stare eurokont), od lat był dobry przelicznik ( masteracrd) i wypłaty be zprowizji w zagrabecka.
W tym roku córka ma konto przekorzystne i darmowe wypłaty z bankomatów w całej Europie ponoc, przelicznik ponoc po kursie bankowym...
Porównam i zobaczę jak korzystniej.
Bravik napisał(a):amatus1 napisał(a):Ja pod koniec czerwca sprawdzę jak sytuacja z moim kontem w pkosa ( stare eurokont), od lat był dobry przelicznik ( masteracrd) i wypłaty be zprowizji w zagrabecka.
W tym roku córka ma konto przekorzystne i darmowe wypłaty z bankomatów w całej Europie ponoc, przelicznik ponoc po kursie bankowym...
Porównam i zobaczę jak korzystniej.
Prowizji dalej nie ma, ale za to jest stała opłata surcharge. Podobnie jest z Przekorzystnym - tu też jest przelicznik MasterCard. W ubiegłym roku jedynie OTP Banka nie naliczał opłaty surcharge za wypłatę cashu z bankomatu.
ryzka1990 napisał(a):Z jakich bankomatów wypłacać pieniądze, żeby nie bulić dużej prowizji w Chorwacji? Mam konta w banku spółdzielczym i PKO. Pozdrawiam
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne