Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

banjole

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
natalina1
Podróżnik
banjole

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalina1 » 11.06.2009 19:06

Jedziemy do Banjole, czy może był ktoś tam ostatnimi czasy, warto ?Jak tam jest, dużo turystów?My raczej szukaliśmy spokojnego miejsca, ktoś wie?Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi,miejsca, plaże, czy z psem jest jakiś kłopot?
Dzięki serdeczne, pozdrowienia :D
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 11.06.2009 19:46

Natalina, znowu ja, dzisiaj byłem (z psem) w Banjole na plaży (mieszkam 1km od Banjola).
Myślę, że jest to dobry wybór na spokojne wakacje.
Wszystko o Banjole :http://www.tzom.hr/medulin/banjole/

:hut:
natalina1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalina1 » 11.06.2009 20:13

Już ja tam dzisiaj byłam, widziałam to, ale ja jak zwykle mam milion pytań, chyba dobre miejsce jak na pierwszy raz, jak myślisz?Najpierw muszę trochę zajarzyć jak tam jest, poznać trochę tą Chorwację, a nie rwać się jak nie wiem za bardzo o co chodzi : :lol: Jaka tam pogoda, chyba można się już kąpać, co?Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rolka68
Globtroter
natalina1 Kiedy tam będziesz ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) rolka68 » 11.06.2009 20:45

Ja też się tam wybieram od 13,07 nocleg zaklepany zaliczka wpłacona ,to będzie mój 3 wjazd po Pakostane i Milni koło Dubrownika .
Ze zdjęć wygląda fajnie ,ale myślę że nie będzie tak jak na południu ,w tym regionie nie byłem ,zobaczymy jak będzie .Pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 11.06.2009 20:53

Sezon płiwania: rozpoczął się miesiąc temu
Prognoza pogody:Pula
natalina1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalina1 » 11.06.2009 20:53

Ja jadę wcześniej, jak wrócę to dam znać jak tam jest :wink:
natalina1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalina1 » 11.06.2009 20:57

Jak widzę to pogoda podobna jak we Włoszech
admie554
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) admie554 » 15.06.2009 09:28

Powiem szczerze, że Banjole nam się nie spodobało. Trochę wpływ na to miał kiepski apartament z którego zresztą zrezygnowalismy. Zakwaterowano nas w Puli a do Baniole juz bez stresu pojechaliśmy na wycieczkę. Według mnie najgorsza miejscowość na tej riwierze. No chyba, że ktoś chce naprawdę zaszyć się w głuszy.. A było to w 2008 roku.
natalina1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalina1 » 15.06.2009 19:52

Już coraz bliżej do wyjazdu, zobaczymy jak to będzie, nie jestem tak szczerze nastawiona na zwiedzanie, bardziej na wylegiwanie się na plaży, jakoś chyba to będzie, dzięki za szczerą wypowiedż.Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone