Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Poszukuję do swoich podróży rowerowych jakiegoś dobrego nakrycia głowy, najlepiej żeby była to jakaś porządna bandana, możecie polecić jakiś zaufany sklep, firmę?
kartis napisał(a):Poszukuję do swoich podróży rowerowych jakiegoś dobrego nakrycia głowy, najlepiej żeby była to jakaś porządna bandana, możecie polecić jakiś zaufany sklep, firmę?
Wydawało mi się do dzisiaj, że na rowerach jeździ się w kasku.
A może to tylko ja tak mam
jeździ się w tym co się chce jeździmy z małżonką dużo i o jakichś specjalistycznych bandanach nie słyszeliśmy..... gdy są upały nakrycie głowy jest niezwykle istotne kask na rowerze to podstawa. jeżeli jest dobrej klasy to jest lekki i dobrze wentylowany, chroni też przed słońcem
małżonka miała poważny wypadek na rowerze (bez kasku) i od tej pory nie wyobraża sobie jezdy bez kasku