napisał(a) Kasia25 » 14.03.2012 12:09
magneska napisał(a):Czytałam już opinie na temat tego kampingu kilka postów niżej. Ale nadal mam wątpliwości :0
Byłam tam z mężem i dziećmi w zeszłym roku (2011), spędziliśmy około 10 dni i naprawdę nie mam żadnych wątpliwości że zawitamy tam również w tym roku
Bunculuka - jak można mieć jakiekolwiek wątpliwości mając tak piękne widoki
Jeśli chodzi o sam camping to definitywnie różni się od np. Uliki czy Valalty, ponieważ NIE jest to "Park" czy "Centrum" naturystyczne ;-(
Wady:
1) plaża jest praktycznie ogólnodostępna dla turystów z okolicznych apartamentów, a że apartamenty na urwisku nie mają łatwego dostępu do morza, to sporo ludzi przychodzi na plaże campingu.
2) bezpośrednio na plaży jest restauracja i sklep które dodatkowo ściągają ludzi z poza campingu... tam nagość to już w ogóle jest nie do przyjęcia - choć stoi to na plaży
3) przez camping przebiega wyznaczony szlak i często między namiotami przeciskają się zdziwieni ludzie nie wiedząc gdzie wzrok skierować.
Zalety:
1) widoki, widoki, widoki
2) zatoczki, zatoczki, zatoczki... choć to że będąc na naturystycznym campingu trzeba iść kawał drogi by beztrosko czuć się nago na plaży to nie do końca jest zaletą..
Gdyby tak połączyć camping Ulika z miejscem na Bunculuce był by camping idealny - jednym słowem raj na ziemi ;-D
Zresztą co tu gadać, zdjęcia z
Baska na Krk mówią same za siebie, i choć na Bunculuce trzeba się pod górę nachodzić i to nie mało, to i tak widoki są tego warte.
buziaki!