Jaron napisał(a):Czy jest możliwość korzystania z plaży, nie mieszkając na terenie kampingu? My mamy kwatery w Baszce. Ile kosztuje wejście na teren kampingu?
Jaron napisał(a):A jak jest z Naturyzmem na tym kempingu? Czy faktycznie wszyscy opalają się nago? Bo czujemy z żoną dyskomfort jak obok nas opalają się ludzie w kostiumach, a faceci w gaciach są bardzo "zainteresowani". Czytałem kiedyś na forum, że różnie z tym bywa na Banculuce.
Jaron napisał(a):A jak jest z Naturyzmem na tym kempingu? Czy faktycznie wszyscy opalają się nago? Bo czujemy z żoną dyskomfort jak obok nas opalają się ludzie w kostiumach, a faceci w gaciach są bardzo "zainteresowani". Czytałem kiedyś na forum, że różnie z tym bywa na Banculuce.
Jaron napisał(a):Czy jest możliwość korzystania z plaży, nie mieszkając na terenie kampingu? My mamy kwatery w Baszce. Ile kosztuje wejście na teren kampingu?
raffiu napisał(a): ... Na plaży w bezpośrednim sąsiedztwie Campu obowiązuje nagość, ale dzieci i nastolatki mogą śmigać w dole od bikini i nikt im nie zwróci uwagi. Nie widziałem natomiast, by jakiś facet był w majtasach.
nimm2 napisał(a):piotrulex... ja na bunculuce nie widzialem ubranych osob na plazy...
poza tym o obowiazujacej nagosci jestes informowany w recepcji i znakami przy wejsciu na plaze... a wiec nagosc obowiazuje... smialo mozna zaryzykowac stwierdzenie ze 99,9% osob jest rozebranych...
na Ulice rowniez bylem podczas tych samych wakacji... w tym roku jade znowu na Bunculuke i jeszcze na inny camp ale nie wiem jeszcze gdzie... nie na Ulike... chyba nie...
Powrót do Naturystyczna Chorwacja