Arooo napisał(a):Drogi Robaku 1984
Z przyjemnością oglądałem Twoją relację bo tytuł ciekawy i lekko zadziorny.Wydajesz się być inteligentną i zabawną osobą ale...
Ale z przykrością muszę stwierdzić że...
Ktokolwiek coś napisał niezgodnego z Twoimi wyobrażeniami został od razu skontrowany (między innymi ja też)
Koledzy starzy wyjadacze tego forum taktownie, w subtelny i żartobliwy sposób dali Ci do zrozumienia co im się akurat nie podoba w Twojej relacji.
A Ty potraktowałeś to jako straszną obelgę pod twoim adresem.
Dla mnie też jest tam dużo niesmaczności poruszanej przez forumowiczów.
Ja bym osobiście nie chciał żeby jakiś "byczek" fotografował moją kobietę od tyłu skupiając się wiadomo na czym
Ale Ty jakby coś nie tak z poczuciem humoru i jakbyś miał problem z rozdmuchanym ego.
Czasami trzeba posłuchać słów krytyki, przemyśleć, poprawić.
W którym momencie potraktowałem to jako straszną obelgę? Mnie śmieszy tylko to, że praktycznie w każdej relacji są zdjęcia przedstawiające autora, jego rodziny lub znajomych, tudzież ich samochodów. Nikt jednak z tego nie robi taniej sensacji.
Tak jak wspomniałem, cała dyskusja zaczęła się od tego, że pozwoliłem sobie określić poziom apartamentów w Chorwacji... Gdyby nie to, temat umarł by śmiercią naturalną, a ja bym w dalszym ciągu żył w błogiej nieświadomości, nie wiedząc, że jestem narcyzem, któremu brakuje dystansu...