Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bałtykomaniak w Chorwacji - czyli wspomnienia z Makarskiej

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 11.09.2011 00:08

Relacja i zdjęcia OK !

Ale ten T-Shirt i ręcznik przygiołeź
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 11.09.2011 10:30

myszkin napisał(a):Relacja i zdjęcia OK !

Dzięki. Po wczorajszym meczu jest mi wstyd, że mam taki T-Shirt hehe
Kibol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kibol » 11.09.2011 12:22

myszkin napisał(a):Relacja i zdjęcia OK !

Dokładnie. Psuje ładny widok ...
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 11.09.2011 12:33

Panowie to nie jest wątek kibicowski, więc zakończmy już ten temat.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 11.09.2011 13:22

Robak1984 napisał(a):Panowie to nie jest wątek kibicowski, więc zakończmy już ten temat.

Popieram i podrawiam :wink:
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 13.09.2011 08:58

Jako, że relacja dobiegła końca czas na małe podsumowanie. Zaskoczyła mnie mała liczba turystów w Makarskiej. Spodziewałem się większych tłumów. Przeważali studenci z różnych krajów: Polacy, Czesi, Słowacy, Bośniacy - spotkałem też trójkę turystów z Australii oraz rodzice z małymi dziećmi.

Życie nocne praktycznie w połowie września nie istniało. Najpopularnieszy lokal w mieście, czyli dyskoteka w grocie z przeszkolnym parkietem, zamknięta. Inne co prawda otwarte, ale ludzi było tam bardzo mało. Ogólnie miało się wrażenie, że o godzinie 23 całe miasto zamiera... Ciekaw jestem, jaka panuje atmosfera w pełni sezonu.

Jeszcze słów parę o miejscu, w którym spaliśmy. Wiem, że to jest forum miłośników Chorwacji. Wiem, że większość użytkowników jest zakochana w tym kraju. A miłość, jak wiadomo czasami bywa ślepa lub potrafi przysłonić oczy. Do czego zmierzam. Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą. Jedynym handicapem jest to, że mogą zaoferować widok na morze. Gdyby nie te widoki z tarasów to myślę, że opinie o tych obiektach byłyby trochę inne.
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 13.09.2011 10:12

Robak1984 napisał(a):
Ubieram się i wyruszam po pieczywo. Obok naszej kwatery znajdowała się mała piekarnia, w której sprzedawała sympatyczna, młoda dziewczyna. Tego

Obrazek
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 13.09.2011 10:25

el_guapo napisał(a):
Robak1984 napisał(a):
Ubieram się i wyruszam po pieczywo. Obok naszej kwatery znajdowała się mała piekarnia, w której sprzedawała sympatyczna, młoda dziewczyna. Tego

Obrazek

Hehe niestety, ale aparatu wtedy ze sobą nie miałem :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.09.2011 10:29

Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....

W ilu apartamentach nocowałeś/byłeś w Chorwacji :?:
Pytam, bo wypowiadasz się na ten temat dość jednoznacznie :wink: :lol:
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 13.09.2011 10:32

Robak1984

Pomimo całej sypatii do Ciebie i Waszego dość spontanicznego wyjazdu muszę zapytać:
"Czy 27mio letniemu facetowi przystoi na co 2gim zdjęciu pokazywać jak małego ma ptaka?" :lol:
Arooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arooo » 13.09.2011 11:05

slapol napisał(a):
Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....

No właśnie :!:
Ktoś tutaj bardzo uogólnia :twisted:
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 13.09.2011 11:11

slapol napisał(a):

Osobiście w Chorwacji nocowałem w 3 różnych apartamentach, więc swoją opinię wyrażam na tej podstawie oraz na podstawie zdjęć innych użytkowników.

Robak1984

Pomimo całej sypatii do Ciebie i Waszego dość spontanicznego wyjazdu muszę zapytać:
"Czy 27mio letniemu facetowi przystoi na co 2gim zdjęciu pokazywać jak małego ma ptaka?"

Moja odpowiedź brzmi tak: nie wiem czy przystoi... nie mnie to oceniać, ale mam takie kompleksy, że musiałem to zrobić :lol:
Robak1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robak1984 » 13.09.2011 11:14

Arooo napisał(a):
slapol napisał(a):

No właśnie :!:
Ktoś tutaj bardzo uogólnia :twisted:

No jasne, że uogólniam. Podobnie jak Ci, którzy piszą o "pokojach z czasów Gierka" oraz o tym, że nad polskim morzem "wiecznie" jest brzydka pogoda :twisted:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.09.2011 11:36

Robak1984 napisał(a):Jako, że relacja dobiegła końca czas na małe podsumowanie. Zaskoczyła mnie mała liczba turystów w Makarskiej. Spodziewałem się większych tłumów. Przeważali studenci z różnych krajów: Polacy, Czesi, Słowacy, Bośniacy - spotkałem też trójkę turystów z Australii oraz rodzice z małymi dziećmi.

Życie nocne praktycznie w połowie września nie istniało. Najpopularnieszy lokal w mieście, czyli dyskoteka w grocie z przeszkolnym parkietem, zamknięta. Inne co prawda otwarte, ale ludzi było tam bardzo mało. Ogólnie miało się wrażenie, że o godzinie 23 całe miasto zamiera... Ciekaw jestem, jaka panuje atmosfera w pełni sezonu.

Jeszcze słów parę o miejscu, w którym spaliśmy. Wiem, że to jest forum miłośników Chorwacji. Wiem, że większość użytkowników jest zakochana w tym kraju. A miłość, jak wiadomo czasami bywa ślepa lub potrafi przysłonić oczy. Do czego zmierzam. Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą. Jedynym handicapem jest to, że mogą zaoferować widok na morze. Gdyby nie te widoki z tarasów to myślę, że opinie o tych obiektach byłyby trochę inne.

8O ..... to jest Twoje podsumowanie Chorwacji. :?: Liczba turystów i apartamenty ..... tylko to zauważyłeś.
Moim zdaniem, odpusć sobie ten kraj. Jest tyle innych.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 13.09.2011 11:39

el_guapo napisał(a):Robak1984
"Czy 27mio letniemu facetowi przystoi na co 2gim zdjęciu pokazywać jak małego ma ptaka?" :lol:

Też to zauważyłem ...... narcyz. :cry: ( dla mnie - niesmacznie) ale jak ktoś tak lubi, to wolno każdemu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Bałtykomaniak w Chorwacji - czyli wspomnienia z Makarskiej - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone