Relacja i zdjęcia OK !
Ale ten T-Shirt i ręcznik przygiołeź
Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....
slapol napisał(a):Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....
W ilu apartamentach nocowałeś/byłeś w Chorwacji
Pytam, bo wypowiadasz się na ten temat dość jednoznacznie
slapol napisał(a):Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....
Robak1984
Pomimo całej sypatii do Ciebie i Waszego dość spontanicznego wyjazdu muszę zapytać:
"Czy 27mio letniemu facetowi przystoi na co 2gim zdjęciu pokazywać jak małego ma ptaka?"
Arooo napisał(a):slapol napisał(a):Robak1984 napisał(a):.....Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą....
No właśnie
Ktoś tutaj bardzo uogólnia
Robak1984 napisał(a):Jako, że relacja dobiegła końca czas na małe podsumowanie. Zaskoczyła mnie mała liczba turystów w Makarskiej. Spodziewałem się większych tłumów. Przeważali studenci z różnych krajów: Polacy, Czesi, Słowacy, Bośniacy - spotkałem też trójkę turystów z Australii oraz rodzice z małymi dziećmi.
Życie nocne praktycznie w połowie września nie istniało. Najpopularnieszy lokal w mieście, czyli dyskoteka w grocie z przeszkolnym parkietem, zamknięta. Inne co prawda otwarte, ale ludzi było tam bardzo mało. Ogólnie miało się wrażenie, że o godzinie 23 całe miasto zamiera... Ciekaw jestem, jaka panuje atmosfera w pełni sezonu.
Jeszcze słów parę o miejscu, w którym spaliśmy. Wiem, że to jest forum miłośników Chorwacji. Wiem, że większość użytkowników jest zakochana w tym kraju. A miłość, jak wiadomo czasami bywa ślepa lub potrafi przysłonić oczy. Do czego zmierzam. Otóż te wszystkie chorwackie apartamenty swoim wyposażeniem oraz ogólnym wyglądem na pewno nie przewyższają obiektów w Polsce. Czasami można tutaj przeczytać, że ktoś nocował nad polskim morzem w pokoju, który pamięta czasy Gierka... Bywają i takie, ale te chorwackie do nowoczesnych również nie należą. Jedynym handicapem jest to, że mogą zaoferować widok na morze. Gdyby nie te widoki z tarasów to myślę, że opinie o tych obiektach byłyby trochę inne.
Powrót do Nasze relacje z podróży