Robak1984 napisał(a): Jak to się mówi: "inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi". Nawet jak pada deszcz i jest zimno to można sobie w ciekawy sposób zorganizować czas. Wakacje nie polegają tylko na tym, żeby leżeć na plaży i moczyć swe ciało w wodzie.
Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):Wspominałem tutaj o tym, że nie lubię pływać, zwłaszcza w morzu. Wolę sobie z samego rana pobiegać brzegiem morza, a wieczorem udać się na długi spacer przy zachodzącym słońcu. W Chorwacji tego nie mogę zrobić
TU trochę pobiegasz popływasz w basenie pograsz w piłkę, w tenisa pojeździsz na rowerze, na koniu
Miejsce trochę drogie, ale znajdź mi takie nad Bałtykiem.
Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):Wspominałem tutaj o tym, że nie lubię pływać, zwłaszcza w morzu. Wolę sobie z samego rana pobiegać brzegiem morza, a wieczorem udać się na długi spacer przy zachodzącym słońcu. W Chorwacji tego nie mogę zrobić
TU trochę pobiegasz popływasz w basenie pograsz w piłkę, w tenisa pojeździsz na rowerze, na koniu
Np: http://www.hotelsenator.pl/pozostale_atrakcje_.html
Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):Wspominałem tutaj o tym, że nie lubię pływać, zwłaszcza w morzu. Wolę sobie z samego rana pobiegać brzegiem morza, a wieczorem udać się na długi spacer przy zachodzącym słońcu. W Chorwacji tego nie mogę zrobić
Np: http://www.hotelsenator.pl/pozostale_atrakcje_.html
Nie zrozumiałeś - nie chodzi o hotel tylko o cały kompleks taki jak Zaton
Robak1984 napisał(a):Januszu - możemy się tutaj w nieskończoność licytować. Ty mi będziesz udowadniał, że plaża kamienista jest lepsza od piaszczystej, ja odwrotnie. Ty mi będziesz mówił, że bieganie po asfalcie jest przyjemniejsze niż bieganie po piasku - ja odrotnie. Ty mi będziesz pisał, że na zachód słońca możesz tylko patrzeć wtedy, jak słońce zachodzi po Twojej prawej stronie - ja odwrotnie. Ty będziesz szedł w zaparte w jedną stronę, a ja w drugą. Tylko, że takie przepychanki do niczego nie doprowadzą.
ACandrzej napisał(a):Nieczęsto wypowiadam sie na forum, jednak gorąca dyskusja panująca w tym temacie skłoniła mnie do napisania paru słów. Temat założony przez Kolegę jest ciekawy, aczkolwiek na forum poświęconym Chorwacji bardzo ryzykowny - czego dowodzą pyskówki nic nie wnoszące od strony merytorycznej (niestety także od zasłużonych userów).
ACandrzej napisał(a):Mimo, że nie wszystkie zachowania jego autora do końca popieram, to nie mnie innych wychowywać.Jeśli moderatorzy forum na to zezwalają, to albo to akceptuję, albo opuszczam forum.
Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):(...)a potem sam zaproponował dyskusję o wyższości Bałtyku na Jadranem
W którym miejscu Januszu?
Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):(...)a potem sam zaproponował dyskusję o wyższości Bałtyku na Jadranem
W którym miejscu Januszu?
Już nie pamiętam ale chyba na stronie siódmej
PS Czytasz relację "pierwszaka" Jedruli ze Świnoujścia
Robak1984 napisał(a):Po raz setny Ci napiszę, że nikogo tutaj nie przekonuję do Bałyku, tylko do zdrowego obiektywizmu.
Wielu z Was nie przekonam... taki "urok" zawziętych fanatyków...
Powrót do Nasze relacje z podróży