Dudek2222 napisał(a):Coż, jedni lubią rybki...
W Egipcie chyba można i w głowę teraz zarobić.
Jeśli chodzi o "zarobek", to ze wszystkich wakacyjnych wyjazdów jedynie ten do Chorwacji zakończył się dla mojego znajomego rozwaloną głową...
Robak1984 napisał(a):Nie muszę się tłuc 14 godzin autem,
Robak1984 napisał(a):Lubię długie trasy, ale zapewne masz rację - za parę lat mi się odmieni.
Dudek2222 napisał(a):Ktoś mu wlał ?
Czy tak po prostu się wypieprzył?
Dudek2222 napisał(a)::mrgreen:
Co się zdarza ?
Wlanie, czy wypieprzenie ?
A może oba na raz ?
Robak1984 napisał(a):Tak więc pamiętajcie, że pogoda to nie wszystko. Jak to się mówi: "inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi". Nawet jak pada deszcz i jest zimno to można sobie w ciekawy sposób zorganizować czas. Wakacje nie polegają tylko na tym, żeby leżeć na plaży i moczyć swe ciało w wodzie.
Dudek2222 napisał(a):Nie ograniczamy się do leżenia i moczenia się.
Inteligencję wykorzystujemy do zapewnienia sobie innych atrakcji.
Robak1984 napisał(a):Wspominałem tutaj o tym, że nie lubię pływać, zwłaszcza w morzu. Wolę sobie z samego rana pobiegać brzegiem morza, a wieczorem udać się na długi spacer przy zachodzącym słońcu. W Chorwacji tego nie mogę zrobić
Zaraz mi pewnie Janusz napisze, że on nie biega. No i ok. Szanuję to.
Dudek2222 napisał(a):Nie drwię.
Nie przekonuję.
Poczytaj dokładnie, co piszemy - nie tylko w tym wątku.
Gorąca krew jeszcze nie wystygła.
Na koniec, usiłujesz obrazić moją inteligencję, twierdząc, że ograniczam się do pisania o ciepłej wodzie.
Robak1984 napisał(a):Wspominałem tutaj o tym, że nie lubię pływać, zwłaszcza w morzu. Wolę sobie z samego rana pobiegać brzegiem morza, a wieczorem udać się na długi spacer przy zachodzącym słońcu. W Chorwacji tego nie mogę zrobić
Powrót do Nasze relacje z podróży