Robak1984 napisał(a):[
Ehhhh i "spamerzy" znowu odwrócili uwagę od głównego tematu - czyli kosztów. [/list]
Temat na o kosztach jest na forum.
Robak1984 napisał(a):[
Ehhhh i "spamerzy" znowu odwrócili uwagę od głównego tematu - czyli kosztów. [/list]
Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):[
Ehhhh i "spamerzy" znowu odwrócili uwagę od głównego tematu - czyli kosztów.
Temat na o kosztach jest na forum.
Robak1984 napisał(a):Januszu coś mi nie pasuje w tych Twoich zdjęciach... przecież nad Bałtykiem "zawsze" deszcz leje, a tu widzę niebo bez chmur
Robak1984 napisał(a):P.S. Januszu to co z tym zakładem?
Janusz Bajcer napisał(a):Robak1984 napisał(a):P.S. Januszu to co z tym zakładem?
Skoro kąpiesz się w zimie w Bałtyku, jesteś dla mnie morsem.
Robak1984 napisał(a): Co do kąpieli w morzu - to pływał ktoś z Was w Adriatyku w miesiącach od listopada do kwietnia?
FUX napisał(a):Robak1984 napisał(a): Co do kąpieli w morzu - to pływał ktoś z Was w Adriatyku w miesiącach od listopada do kwietnia?
Osobiście nie, lecz z rozmów z tymi, którzy wiedzą, co mówią, to w X, XI woda ma koło 20 st.
Mam tu na myśli Pakostane i Orebic. Takie mam info od gospodarzy z tych miejscowości.
Niestety nie było mi dane tą wiedzę zweryfikować...
Heterka napisał(a):Czy jak ktoś jest w ciepłej kurtce to już jest zima nad Bałtykiem. W tym roku 6 lipca na molo w Spocie byłam w ciepłym polarze i w kurtce. I przysięgłam sobie, że o głodzie, biednie byle w Chorwacji. Nigdy więcej takich wczasów - w zimowej kurtce w lipcu - śmieszne.
Madzik68 napisał(a):woka napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Widok na Hel. Perspektywa trochę kłamie, to naprawdę spora odległość.
http://profile.imageshack.us/user/kaszubskiexpress
Mam rozumieć, że z Gdańska przez zatokę tak widać Hel
Sama jestem w szoku widać, widać, ale aż tak ?? Ta fotka robiona z Obrońców Wybrzeża ?? "Horyzont" albo falowiec
Robak1984 napisał(a):Heterka napisał(a):Czy jak ktoś jest w ciepłej kurtce to już jest zima nad Bałtykiem. W tym roku 6 lipca na molo w Spocie byłam w ciepłym polarze i w kurtce. I przysięgłam sobie, że o głodzie, biednie byle w Chorwacji. Nigdy więcej takich wczasów - w zimowej kurtce w lipcu - śmieszne.
Podstawowe pytanie - jeżeli jesteś "zmarzluchem" to po co jedziesz nad Bałyk? Jak Ci zależy na upałach i ciepłej wodzie to czemu nie polecisz do Egiptu, gdzie pogoda jest dużo lepsza niż w Chorwacji? Zapytam jeszcze tak - tego 6 lipca to jaka była temperatura w tym Sopocie?
Powrót do Nasze relacje z podróży