Dziekuję Robaczku za wyjaśnienie.
Zdjęcia z nad Bałtyku ładne, ale tak na moje oko to chyba nie z okresu letniego
Ponieważ ja jestem ciepłolubny bałtykomaniakiem jednak ni zostanę.
Janusz Bajcer napisał(a):Dziekuję Robaczku za wyjaśnienie.
Zdjęcia z nad Bałtyku ładne, ale tak na moje oko to chyba nie z okresu letniego
Ponieważ ja jestem ciepłolubny bałtykomaniakiem jednak ni zostanę.
kkra napisał(a):ja Bałtyk też uwielbiam, chodź podczas 2 tygodniowych wczasów nigdy nie mieliśmy deszczów, to od pewnego czasu jeździmy w cieplejsze miejsca Europy.
Janusz Bajcer napisał(a):kkra napisał(a):ja Bałtyk też uwielbiam, chodź podczas 2 tygodniowych wczasów nigdy nie mieliśmy deszczów, to od pewnego czasu jeździmy w cieplejsze miejsca Europy.
Ciężko mi w to uwierzyć nie chcem ale muszem
Skoro Bałtyk uwielbiasz, to dlaczego szukasz ciepłych miejsc
Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kkra napisał(a):ja Bałtyk też uwielbiam, chodź podczas 2 tygodniowych wczasów nigdy nie mieliśmy deszczów, to od pewnego czasu jeździmy w cieplejsze miejsca Europy.
Januszu nawet mając dziewczynę/żonę co jakiś czas patrzysz na inne...
Bocian napisał(a):Robak1984 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kkra napisał(a):ja Bałtyk też uwielbiam, chodź podczas 2 tygodniowych wczasów nigdy nie mieliśmy deszczów, to od pewnego czasu jeździmy w cieplejsze miejsca Europy.
Januszu nawet mając dziewczynę/żonę co jakiś czas patrzysz na inne...
Ale czy do nich jeździ?
Robak1984 napisał(a):Nie powinniśmy się ograniczać tylko do jednego miejsca/rejonu. Trzeba zwiedzać świat, w końcu jest tyle pięknych miejsc.
Robak1984 napisał(a): najbardziej chciałbym zobaczyć... Antarktydę.
anakin napisał(a):Robak1984 napisał(a): Co najciekawsze, pomimo tego, że też jestem "ciepłolubny", najbardziej chciałbym zobaczyć... Antarktydę.
Z Bałtyku masz rzut beretem.
Polary tylko wyjąć z bagażnika i sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....!
Powrót do Nasze relacje z podróży