Świetna relacja...zdjęcia ...cudne
BraveSirRobin napisał(a):Będąc na Hvarze w przeszłości, po przeczytaniu niektórych relacji, chciałem zobaczyć malowniczą zatokę Pokrivenik. Ale ze względu na to, iż znajduje się mniej więcej w połowie wyspy i trzeba do niej kawałek podjechać, zawsze schodziła na dalszy plan, a w rezultacie nie widzieliśmy jej wcale. Tym razem postanowiłem, że odwiedzimy ją jako pierwszą. I to był bardzo dobry pomysł
Żeby do niej dojechać, trzeba skręcić za Postranje, przy dużej tablicy z mapą tego zespołu zatok, a potem z asfaltowej drogi odbić w prawo (chyba jest jako pierwsza). Droga dojazdowa jest asfaltowana, ale dość wąska i kręta.
te kiero napisał(a):zobaczyłem kiedyś w necie zdjęcie z tej zatoki i od razu trafiło na moją listę życzeń, mz absolutne must see Hvaru, w dodatku opis jak dojechać
hebhen napisał(a):Świetna relacja, dużo ciekawych i praktycznych informacji. Ja w tym roku pierwszy raz jadę do BiH, chociaż w Cro byłem już 10 razy, więc dla mnie dużo podpowiedzi co do moich planów i miejsc, które chcę w BiH i MNE zobaczyć. Wielkie dzięki
Ps. Przez kilka lat tutaj nie pisałem ale nie dlatego że nie miałem czym dzielić się z innymi ale ciągle czasu brak
Powrót do Nasze relacje z podróży